مصرف شیر پرچرب خطر چاقی در كودكان را می كاهد مطالعات محققان كانادایی نشان می دهد؛ مین فود: تحقیق جدید نشان میدهد كودكانی كه شیركامل (پرچرب) مصرف می كنند در مقایسه با كودكانی كه شیر كم چرب می نوشند، كمتر با ریسك چاقی و اضافه وزن روبرو هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران بیمارستان سنت مایكل تورنتو كانادا به بررسی ۱۴ مطالعه كه شامل حدود ۲۱ هزار كودك زیر ۱۸ سال بود پرداختند. این كودكان یا شیر كامل (۳.۳% چربی) یا شیر با چربی كمتر از ۲% مصرف می كردند. محققان مشاهده نمودند در مقایسه با كودكانی كه شیر كم چرب یا شیر فاقد چربی می نوشیدند، كودكانی كه شیر پرچرب می نوشیدند ۳۹ درصد كمتر با ریسك چاقی یا اضافه وزن روبرو بودند و با افزایش مصرف شیر پرچرب، ریسك چاقی بطور مداوم كاهش پیدا می كند. دكتر «جاناتان مگیور»، عضو ارشد تیم مطالعه، در این زمینه می گوید: «اكثر كودكان در كانادا و ایالات متحده شیر گاو را به صورت روزانه مصرف می كنند و این شیر منبع اصلی چربی رژیم غذایی برای خیلی از كودكان است.» وی در ادامه می افزاید: «بررسی های ما نشان می دهد، كودكان پیرو این سفارش كه شیر كم چرب از دو سالگی جایگزین شیر كامل شود، لاغرتر از كودكانی كه شیر كامل مصرف می كردند نبودند.» این یافته ها، دستورالعمل های بین المللی را به چالش می كشاند كه سفارش می شود كودكان بجای شیر كامل از شیر كم چرب استفاده كنند تا خطر ابتلاء به چاقی را كاهش دهند. اعضای این تیم تحقیقاتی در نظر دارند در آینده مطالعات جامع تری را بطور مشخص دراین زمینه انجام دهند. منبع: مین فود 1398/10/25 20:05:22 5.0 از 5 4692 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیمارستان , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی