مصرف شیر پرچرب خطر چاقی در كودكان را می كاهد مطالعات محققان كانادایی نشان می دهد؛ مین فود: تحقیق جدید نشان میدهد كودكانی كه شیركامل (پرچرب) مصرف می كنند در مقایسه با كودكانی كه شیر كم چرب می نوشند، كمتر با ریسك چاقی و اضافه وزن روبرو هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران بیمارستان سنت مایكل تورنتو كانادا به بررسی ۱۴ مطالعه كه شامل حدود ۲۱ هزار كودك زیر ۱۸ سال بود پرداختند. این كودكان یا شیر كامل (۳.۳% چربی) یا شیر با چربی كمتر از ۲% مصرف می كردند. محققان مشاهده نمودند در مقایسه با كودكانی كه شیر كم چرب یا شیر فاقد چربی می نوشیدند، كودكانی كه شیر پرچرب می نوشیدند ۳۹ درصد كمتر با ریسك چاقی یا اضافه وزن روبرو بودند و با افزایش مصرف شیر پرچرب، ریسك چاقی بطور مداوم كاهش پیدا می كند. دكتر «جاناتان مگیور»، عضو ارشد تیم مطالعه، در این زمینه می گوید: «اكثر كودكان در كانادا و ایالات متحده شیر گاو را به صورت روزانه مصرف می كنند و این شیر منبع اصلی چربی رژیم غذایی برای خیلی از كودكان است.» وی در ادامه می افزاید: «بررسی های ما نشان می دهد، كودكان پیرو این سفارش كه شیر كم چرب از دو سالگی جایگزین شیر كامل شود، لاغرتر از كودكانی كه شیر كامل مصرف می كردند نبودند.» این یافته ها، دستورالعمل های بین المللی را به چالش می كشاند كه سفارش می شود كودكان بجای شیر كامل از شیر كم چرب استفاده كنند تا خطر ابتلاء به چاقی را كاهش دهند. اعضای این تیم تحقیقاتی در نظر دارند در آینده مطالعات جامع تری را بطور مشخص دراین زمینه انجام دهند. منبع: مین فود 1398/10/25 20:05:22 5.0 از 5 4807 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیمارستان , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان دیابت نوع دو را چطور کنترل کنیم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان جدیدترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی