نوشیدن مداوم چای باعث افزایش طول عمر می شود مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود مطالعه جدید نشان داده است نوشیدن چای حداقل سه بار در هفته با افزایش طول عمر و امید به زندگی بیشتر مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دكتر «شین یان وانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «نوشیدن مداوم چای با كاهش ریسك بیماری قلبی عروقی و مرگ به هر علتی مرتبط می باشد. بیشترین تأثیرات سلامت در رابطه با نوشیدن چای سبز و افرادی است كه چای را به طورمداوم و برای طولانی مدت مصرف می كنند.» این مطالعه شامل حدود ۱۰۰، ۹۰۲ شركت كننده از چین بود كه هیچ سابقه حمله قلبی، سكته یا سرطان نداشتند. شركت كنندگان به دو گروه تقسیم شدند: چای نوش های دائمی و افرادی كه هیچگاه چای نمی نوشیدند یا عادت به نوشیدن دائمی چای نداشتند. این افراد به طورمیانگین ۷.۳ سال تحت نظر بودند. براساس برآوردها مشخص شد افراد ۵۰ ساله كه همواره چای می نوشیدند در مقایسه با افرادی كه اصلاً چای نمی نوشیدند یا به ندرت چای می نوشیدند ۱.۴۱ سال دیرتر گرفتار سكته و بیماری قلبی می شدند و ۱.۲۶ سال هم بیشتر عمر می كردند. همچنین نوشیدن دائمی چای با ۲۰ درصد كاهش ریسك بیماری قلبی و سكته ناگهانی، ۲۲ درصد ریسك كمتر بیماری قلبی و سكته مرگبار و ۱۵ درصد كاهش خطر مرگ به هر علتی مواجه بودند. دكتر «دانگ فنگ گو»، عضو دیگر تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «تاثیرات محافظتی نوشیدن چای در میان گروه های كه به طوردائمی چای می نوشیدند بسیار مشهود بود. تحقیقات نشان می دهد تركیبات بیواكتیو اصلی در چای معروف به پلی فنول ها، طولانی مدت در بدن ذخیره نمی شوند. از اینرو نوشیدن مكرر چای در طول یك دوره طولانی برای تاثیر حفاظتی از قلب ضروریست.» محققان در تاثیر بیشتر چای سبز نسبت به چای سیاه دو فاكتور را عنوان می كنند. اول اینكه چای سبز منبع غنی پلی فنول ها است كه عامل حفاظتی در مقابل بیماری قلبی عروقی و شاخص های پرریسك آن همچون فشارخون بالا و چربی بالا است. درحالیكه چای سیاه معطر می شود و در طول این فرآیند، پلی فنول های آن در چارچوب رنگدانه ها اكسید می شوند و تأثیرات آنتی اكسیدانی شأن را از دست می دهند. دوم اینكه چای سیاه غالباً با شیر مصرف می شود و مطالعات قبلی هم نشان داده اند كه این تركیب تأثیرات مؤثر سلامت چای بر عملكرد عروقی را بی اثر می كند. 1398/10/28 14:38:08 5.0 از 5 4889 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاه کلید رفع مشکلات گوارشی میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد نمک دریا افتخار ایران در ریشه کنی کمبود ید را از بین می برد؟ سفارش های بهداشتی به مردم در خرید آجیل شب عید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها شاه کلید رفع مشکلات گوارشی میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی اخطار در رابطه با وجود سم سرطان زا در خشکبار مانده جدیدترین ها شاه کلید رفع مشکلات گوارشی میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی اخطار در رابطه با وجود سم سرطان زا در خشکبار مانده نمک دریا افتخار ایران در ریشه کنی کمبود ید را از بین می برد؟ سفارش های بهداشتی به مردم در خرید آجیل شب عید آیا رژیم گوشتخواری منجر به افزایش کلسترول می شود؟ اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی