گوشت غذای سالمی نیست

مطالعات پژوهشی تایید می كنند؛

گوشت غذای سالمی نیست به گزارش مین فود مطالعات اخیر نشان داده است مصرف گوشت قرمز و فراوری شده ریسك بیماری های قلبی و عروقی و مرگ زودهنگام را زیاد می كند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، «نورینا آلن» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نورث وسترن شیكاگو، در اینباره می گوید: گوشت قرمز و فراوری شده را در حد اعتدال مصرف نمایید چونكه حتی دو وعده یا بیشتر مصرف آن در هفته با بالا رفتن خطر بیماری قلبی و مرگ مرتبط می باشد.
در سال ۲۰۱۵، سازمان بهداشت جهانی طبق مستنداتی به این نتیجه رسید كه گوشت های فرآوری شده علت اثبات شده سرطان هستند و گوشت قرمز هم احتمالاً چنین تاثیری دارد.
مطالعه جدید مربوط به بررسی ۶ مطالعه شامل حدود ۳۰ هزار نفر بود. شركت كنندگان به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند.
محققان دریافتند افرادی كه تنها ۲ وعده گوشت فراوری شده در هفته مصرف می كردند ۷ درصد بیشتر با ریسك بیماری قلبی و سكته روبرو بودند. گوشت های فراوری شده شامل هات داگ، سوسیس و كالباس است.
افرادی كه دو وعده یا بیشتر گوشت های غیرفراوری شده نظیر گوشت گوساله و خوك مصرف می كردند، ۳ درصد بیشتر با خطر بیماری قلبی و سكته مواجه بودند.
در مورد گوشت مرغ رابطه حتمی یافت نشد و احتیاج به مطالعات بیشتر در این حوزه است. اما هیچ رابطه ای بین مصرف گوشت ماهی و بالا رفتن خطر بیماری قلبی و سكته یافت نشد.
به گفته آلن، هرچقدر میزان مصرف گوشت قرمز و فراوری شده توسط فرد بیشتر باشد، ریسك مبتلا شدن به بیماری قلبی، سكته و مرگ زودهنگام بیشتر خواهد بود.
محققان وجود میزان بالا چربی های اشباع شده و سدیم را عامل احتمالی این رابطه می دانند.

1398/11/21
14:17:46
5.0 از 5
4530
تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , سرطان
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است