مصرف محصولات سویا سبب افزایش طول عمر می شود محققان ژاپنی می گویند؛ مین فود: تحقیقات نشان می دهد مصرف محصولات سویا تخمیرشده با افزایش طول عمر مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات پژوهشگران ژاپنی نشان میدهد افرادی كه بیشتر محصولات سویا تخمیرشده مصرف می كنند با كاهش ریسك مرگ به دلیلهای گوناگون روبرو هستند. در كشورهای آسیایی، بویژه ژاپن، انواع گوناگونی از محصولات سویا مصرف می شوند كه عبارتند از ناتو (سویا تخمیرشده با باكتری Bacillus subtilis)، میزو (سویا تخمیرشده با Aspergillus oryzae) و توفو (پنیر سویا). محققان ژاپنی در مطالعه خود به بررسی ۴۲، ۷۵۰ مرد و ۵۰، ۱۶۵ زن در رده سنی ۴۵ تا ۷۴ سال پرداختند. شركت كنندگان پرسشنامه ای در مورد عادات رژیم غذایی، سبك زندگی، و وضعیت سلامت شأن تكمیل كرده بودند. گزارش مرگ این افراد در طول مدت ۱۵ سال بررسی گردید. محققان دریافتند مصرف بیشتر سویا تخمیرشده (ناتو و میزو) با كاهش قابل توجه (۱۰ درصد) ریسك مرگ به هر علتی مرتبط بود، اما مصرف كل محصولات سویا ارتباطی با كاهش مرگ و میر نداشت. محققان اذعان دارند كه محصولات سویا تخمیرشده سرشار از فیبر، پتاسیم و عناصر بیواكتیو است كه به توضیح وجود این رابطه كمك می نماید. محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاكید دارند. منبع: مین فود 1398/11/25 14:23:20 5.0 از 5 3781 تگهای خبر: رژیم غذایی , زندگی , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط درخواست از خیرین و تشکل های مردم نهاد برای کمک به زلزله زدگان خوی مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع۲ را بیشتر می کند باورهای اشتباه مردم از نان سنگک ارتباط بین قند و اختلال بیش فعالی و نقص توجه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر یخچال تلویزیون سونی خرید و فروش خودرو دانلود آهنگ جدید و قدیمی طراحی سایت طراحی لوگو فیش حج نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا پربیننده ترین ها صبحانه پرپروتئین به جلوگیری از چاقی کمک می کند خودداری برخی شرکت های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو و تجهیزات پزشکی به ایران عیسی زاده: تقویت بنیان خانواده منجر به کاهش لطمه های اجتماعی می شود خرید انواع تندیس پربحث ترین ها کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند درخواست از خیرین و تشکل های مردم نهاد برای کمک به زلزله زدگان خوی نهائی شدن دستورالعمل شرایط مطب مراکز درمانی هلال احمر در حج ۱۴۰۲ نکاتی در مورد افزودنی های غذایی جدیدترین ها کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند درخواست از خیرین و تشکل های مردم نهاد برای کمک به زلزله زدگان خوی نهائی شدن دستورالعمل شرایط مطب مراکز درمانی هلال احمر در حج ۱۴۰۲ نکاتی در مورد افزودنی های غذایی معرفی برترین برندهای قفل دیجیتال لرزه در آذربایجان و دستور مقامات دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی به مصدومان زلزله خوی مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع۲ را بیشتر می کند آمادگی هلال احمر ایران جهت اعزام تیم تخصصی درمان به لبنان برای مشاوره و ارزیابی ارتباط کم خوابی در نوجوانی با خطر مبتلا شدن به ام اس تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی