شاه كلید پیش گیری از كرونا رئیس انجمن تغذیه ایران تاكید كرد؛ مین فود: رئیس انجمن تغذیه ایران، به تشریح اهمیت تغذیه سالم در پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا و هنگام بیماری پرداخت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، اظهار داشت: نقش محوری تغذیه در كاهش بار بیماری ها و جلوگیری از بیماری های غیر واگیر نظیر دیابت، اضافه وزن، سندم متابولیك، بیماری های قلب و عروق، سرطان و...، به اثبات رسیده و رعایت اصول تغذیه سالم می تواند تا ۵۵ درصد از باربیماری ها را در آینده كم كند. این متخصص علوم تغذیه اضافه كرد: حدود ۲۴ تا ۲۸ درصد از بیماران بستری در بیمارستان های ایران گرفتار سوء تغذیه هستند كه متاسفانه این امر موجب طولانی شدن مدت زمان بستری بیمار گردیده و درمان را با بی نظمی جدی مواجه می كند. ضمن اینكه هزینه های مادی و معنوی زیادی به بیمار و خانواده او تحمیل می كند. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، در ادامه به راهكارهای تغذیه ای پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا اشاره نمود و اظهار داشت: شاه كلید پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا افزایش و تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن بوسیله تغذیه سالم و اصلاح سبك زندگی است. رئیس دانشكده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب كه سیستم ایمنی به دو بخش اختصاصی و غیر اختصاصی تقسیم می شود، اضافه كرد: غیر اختصاصی، شامل پوست، آنزیم لیزوزوم، لایه های مخاطی همچون گوارش، تنفس و گلبول های سفید است و اختصاصی، شامل لنفوسیت های Tو B است. وی به افزایش فعالیت فیزیكی به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پیاده روی روزانه، خواب كافی و پرهیز از اضطراب اشاره نمود و اظهار داشت: در هنگام بیماری و مواقعی كه بدن مورد هجوم قرار می گیرد مواد غذایی لازم یا از ذخایر داخل بدن تامین می شوند یا بوسیله خوراكی كه تامین آنها نقش محوری دارد. رزاز افزود: افراد گرفتار بیماری های زمینه ای مانند دیابت، بیماری های مزمن و حاد تنفسی و نقص سیستم ایمنی، نیازمند مراقبت های ویژه تغذیه ای هستند. وی اشاره كرد: چنانچه شرایط رعایت اصول كلی تغذیه سالم فراهم باشد همه ویتامین ها و املاح برای بدن تامین می گردد. ولی در صورت وجود بیماری های زمینه ای مانند دیابت، بیمارهای مزمن تنفسی و نقص در سیستم ایمنی می توانند با مشورت متخصصین تغذیه بوسیله مصرف مكمل ها میزان لازم برای تامین سلامت خودرا مصرف نمایند. رزاز در رابطه با نقش ویتامین C، اظهار داشت: هم اكنون جای بحث دارد و بعضی از منابع معتبر سفارش به عدم استفاده از این نوع ویتامین در هنگام مبتلاشدن به كرونا دارند. از همین رو، در شرایط بیماری و هایپركاتابولیك نیاز به افزایش دریافت كالری با متخصص تغذیه مشاوره شود. وی به خاصیت های غذاهای سالم تر اشاره نمود و اضافه كرد: شرایط پخت غذای سالم و بهداشتی كاملا رعایت شود، خودداری از مصرف غذاهای نیمه پخته مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ عسلی، محدودیت جدی در استفاده از سرخ كردنی ها و خودداری از زمان های پخت خیلی طولانی برای حفظ ارزش غذایی مواد غذایی، باید مورد توجه قرار گیرد. این متخصص تغذیه اظهار داشت: توجه ویژه به صبحانه كامل مانند استفاده از عدسی، لوبیا، تخم مرغ، سبزیجات، حبوبات، مصرف زرد چوبه به همراه زعفران، دارچین و سیر، مصرف شود. وی ادامه داد: بهتر است همراه غذا، پیاز خام یا سالاد و سبزیجات، روغن زیتون و لیموترش یا نارنج مصرف شود. رزاز افزود: استفاده از میان وعده ها مثل میوه، انواع مغزها و شكلات تلخ بعنوان منابع آنتی اكسیدان، مورد توجه قرار گیرد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، درانتها بر عدم استفاده از فست فودها و عدم استفاده از غذاهای رستوران های غیر معتبر تاكید نمود. منبع: مین فود 1398/12/12 19:26:59 5.0 از 5 4006 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , اضافه وزن , ایمنی , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی