شاه كلید پیش گیری از كرونا رئیس انجمن تغذیه ایران تاكید كرد؛ مین فود: رئیس انجمن تغذیه ایران، به تشریح اهمیت تغذیه سالم در پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا و هنگام بیماری پرداخت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، اظهار داشت: نقش محوری تغذیه در كاهش بار بیماری ها و جلوگیری از بیماری های غیر واگیر نظیر دیابت، اضافه وزن، سندم متابولیك، بیماری های قلب و عروق، سرطان و...، به اثبات رسیده و رعایت اصول تغذیه سالم می تواند تا ۵۵ درصد از باربیماری ها را در آینده كم كند. این متخصص علوم تغذیه اضافه كرد: حدود ۲۴ تا ۲۸ درصد از بیماران بستری در بیمارستان های ایران گرفتار سوء تغذیه هستند كه متاسفانه این امر موجب طولانی شدن مدت زمان بستری بیمار گردیده و درمان را با بی نظمی جدی مواجه می كند. ضمن اینكه هزینه های مادی و معنوی زیادی به بیمار و خانواده او تحمیل می كند. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، در ادامه به راهكارهای تغذیه ای پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا اشاره نمود و اظهار داشت: شاه كلید پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا افزایش و تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن بوسیله تغذیه سالم و اصلاح سبك زندگی است. رئیس دانشكده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب كه سیستم ایمنی به دو بخش اختصاصی و غیر اختصاصی تقسیم می شود، اضافه كرد: غیر اختصاصی، شامل پوست، آنزیم لیزوزوم، لایه های مخاطی همچون گوارش، تنفس و گلبول های سفید است و اختصاصی، شامل لنفوسیت های Tو B است. وی به افزایش فعالیت فیزیكی به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پیاده روی روزانه، خواب كافی و پرهیز از اضطراب اشاره نمود و اظهار داشت: در هنگام بیماری و مواقعی كه بدن مورد هجوم قرار می گیرد مواد غذایی لازم یا از ذخایر داخل بدن تامین می شوند یا بوسیله خوراكی كه تامین آنها نقش محوری دارد. رزاز افزود: افراد گرفتار بیماری های زمینه ای مانند دیابت، بیماری های مزمن و حاد تنفسی و نقص سیستم ایمنی، نیازمند مراقبت های ویژه تغذیه ای هستند. وی اشاره كرد: چنانچه شرایط رعایت اصول كلی تغذیه سالم فراهم باشد همه ویتامین ها و املاح برای بدن تامین می گردد. ولی در صورت وجود بیماری های زمینه ای مانند دیابت، بیمارهای مزمن تنفسی و نقص در سیستم ایمنی می توانند با مشورت متخصصین تغذیه بوسیله مصرف مكمل ها میزان لازم برای تامین سلامت خودرا مصرف نمایند. رزاز در رابطه با نقش ویتامین C، اظهار داشت: هم اكنون جای بحث دارد و بعضی از منابع معتبر سفارش به عدم استفاده از این نوع ویتامین در هنگام مبتلاشدن به كرونا دارند. از همین رو، در شرایط بیماری و هایپركاتابولیك نیاز به افزایش دریافت كالری با متخصص تغذیه مشاوره شود. وی به خاصیت های غذاهای سالم تر اشاره نمود و اضافه كرد: شرایط پخت غذای سالم و بهداشتی كاملا رعایت شود، خودداری از مصرف غذاهای نیمه پخته مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ عسلی، محدودیت جدی در استفاده از سرخ كردنی ها و خودداری از زمان های پخت خیلی طولانی برای حفظ ارزش غذایی مواد غذایی، باید مورد توجه قرار گیرد. این متخصص تغذیه اظهار داشت: توجه ویژه به صبحانه كامل مانند استفاده از عدسی، لوبیا، تخم مرغ، سبزیجات، حبوبات، مصرف زرد چوبه به همراه زعفران، دارچین و سیر، مصرف شود. وی ادامه داد: بهتر است همراه غذا، پیاز خام یا سالاد و سبزیجات، روغن زیتون و لیموترش یا نارنج مصرف شود. رزاز افزود: استفاده از میان وعده ها مثل میوه، انواع مغزها و شكلات تلخ بعنوان منابع آنتی اكسیدان، مورد توجه قرار گیرد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، درانتها بر عدم استفاده از فست فودها و عدم استفاده از غذاهای رستوران های غیر معتبر تاكید نمود. منبع: مین فود 1398/12/12 19:26:59 5.0 از 5 4123 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , اضافه وزن , ایمنی , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی جدیدترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی