روغن زیتون ریسك بیماری قلبی را می كاهد یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ مین فود: نتایج تحقیق جدید نشان میدهد مصرف روغن زیتون سبب كاهش ریسك مبتلاشدن به بیماری قلبی می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه هاروارد در مطالعات خود دریافتند افرادی كه روزانه بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می كنند ۲۱ درصد كمتر با ریسك ابتلاء به بیماری قلبی مواجهند. طبق نتایج این مطالعه، اگر یك قاشق چایخوری روغن زیتون را جایگزین میزان مشابه از كره، مارگارین یا مایونز نمائید، ریسك بیماری قلبی و سكته تا ۵ درصد كاهش پیدا می كند. «مارتا گاش فر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «پیام مطالعه ما این است كه لازم است برای پیش گیری از بیماری قلبی عروقی، روغن های گیاهی غیراشباع جایگزین چربی های حیوانی اشباع شده (نظیر كره) شوند.» وی در ادامه می افزاید: «روغن زیتون سرشار از اسیداولئیك، اسیدچرب سالمی كه با كاهش ریسك بیماری قلبی مرتبط می باشد، می باشد. همین طور روغن زیتون دارای خاصیت های سالم در رابطه با كاهش میزان كلسترول و بروز التهاب كمتر است.» در این مطالعه، حدود ۱۰۰ هزار زن و مرد كه در مطالعات بلندمدت از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۴ شركت كرده بودند، بررسی شدند. اطلاعات مربوط به سبك زندگی آنها هر دو سال یكبار و جزئیات رژیم غذایی شأن هر چهار سال یكبار جمع آوری شده بود. منبع: مین فود 1398/12/27 20:14:56 5.0 از 5 3564 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی