روغن زیتون ریسك بیماری قلبی را می كاهد یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ مین فود: نتایج تحقیق جدید نشان میدهد مصرف روغن زیتون سبب كاهش ریسك مبتلاشدن به بیماری قلبی می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه هاروارد در مطالعات خود دریافتند افرادی كه روزانه بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می كنند ۲۱ درصد كمتر با ریسك ابتلاء به بیماری قلبی مواجهند. طبق نتایج این مطالعه، اگر یك قاشق چایخوری روغن زیتون را جایگزین میزان مشابه از كره، مارگارین یا مایونز نمائید، ریسك بیماری قلبی و سكته تا ۵ درصد كاهش پیدا می كند. «مارتا گاش فر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «پیام مطالعه ما این است كه لازم است برای پیش گیری از بیماری قلبی عروقی، روغن های گیاهی غیراشباع جایگزین چربی های حیوانی اشباع شده (نظیر كره) شوند.» وی در ادامه می افزاید: «روغن زیتون سرشار از اسیداولئیك، اسیدچرب سالمی كه با كاهش ریسك بیماری قلبی مرتبط می باشد، می باشد. همین طور روغن زیتون دارای خاصیت های سالم در رابطه با كاهش میزان كلسترول و بروز التهاب كمتر است.» در این مطالعه، حدود ۱۰۰ هزار زن و مرد كه در مطالعات بلندمدت از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۴ شركت كرده بودند، بررسی شدند. اطلاعات مربوط به سبك زندگی آنها هر دو سال یكبار و جزئیات رژیم غذایی شأن هر چهار سال یكبار جمع آوری شده بود. منبع: مین فود 1398/12/27 20:14:56 5.0 از 5 3730 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی