رعایت هرم غذایی در ایام كرونایی الزامی است رئیس انجمن تغذیه ایران؛ مین فود: هرم مواد غذایی و تنوع و تعادل مصرف موادغذایی در این روزهای كرونایی برای تمامی گروه های سنی الزامی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال میرزای رزاز رئیس انجمن تغذیه ایران، اظهار داشت: هرم مواد غذایی یك راهنما است كه تعادل تنوع و میزان سهم مورد نیاز روزانه افراد را از گروه های غذایی نشان میدهد. وی اشاره كرد: هرم راهنمایی از ۵ گروه مواد غذایی تشكیل شده و شكل هرم به نحوی ترسیم شده كه قاعده پایین آنرا گروه نان و غلات تشكیل می دهد كه بزرگ ترین قسمت از هرم را ایجاد كرده و نشانگر این است كه یك فرد باید بیش از هر غذای دیگر، غذاهای غله ای مصرف كند. میرزای رزاز با اشاره به اهمیت مصرف سبزی در وعده های غذایی، اشاره كرد: گروه های بعدی گروه های سبزی و سپس گروه میوه ها هستند، گروه سبزی قسمت بزرگ تری نسبت به گروه میوه ها را تشكیل می دهد و نشانگراین است كه میزان سهم مورد نیاز روزانه از گروه سبزی ها بیشتر از گروه میوه ها است. وی اشاره كرد: گروه شیر و لبنیات و گروه گوشت و حبوبات در طبقه بالایی قرار دارند و میزان سهم آنها در برنامه غذایی روزانه كمتر از گروه های پایین تر است. هرچند كه این دو گروه از اهمیت زیادی در برنامه غذایی روزانه برخوردار می باشند، در رأس هرم كه بخش كوچكی را تشكیل می دهد چربی ها، روغن ها و شیرینی ها قرار دارد كه این بدان مدلول است كه میزان مصرف این مواد غذایی بایستی به كمترین حد رسانده شود. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی كشور، اظهار داشت: برای تنظیم رژیم غذایی روزانه ومیزان مصرف غذا از هر گروه غذایی از اصطلاحی به نام (واحد یا سهم) استفاده می شود. وی اشاره كرد: منظور از یك واحد یا سهم در هر گروه، مقدار غذایی است كه دارای ارزش غذایی متشابه با سایر مواد غذایی در همان گروه است، بطور مثال یك لیوان شیر بعنوان یك سهم از گروه شیر ولبنیات از نظرارزش غذایی معادل سه چهارم لیوان ماست از همان گروه است. رئیس انجمن تغذیه ایران اضافه كرد: هرم راهنمایی غذایی نشان میدهد كه یك برنامه غذایی مناسب روزانه باید شامل تمام گروه های غذایی (۵ گروه) باشد و میزان سهم مورد نیاز از هر كدام از گروه های غذایی را مشخص می كند. همین طور هرم راهنمایی غذایی بر مصرف بیشتر غلات، میوه ها وسبزی ها كه بخش وسیع تری را اشغال می كنند در برنامه غذایی روزانه تاكید دارد وافراد را تشویق می كند كه مواد غذایی گیاهی را حتما در برنامه غذایی روزانه بگنجانند. وی اشاره كرد: غذاهای یك گروه از هرم نمی توانند بجای غذاهای گروه دیگر مصرف شوند و هیچكدام از گروه های غذایی هرم از گروه دیگر مهم تر نیستند. منبع: مین فود 1399/01/05 13:31:21 5.0 از 5 3597 تگهای خبر: برنامه , تغذیه , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی