بازدیدهای مستمر از مراكز پرخطر در طرح فاصله گذاری اجتماعی به گزارش مین فود قم معاون دانشگاه علوم پزشكی قم از بازدیدهای گسترده از مراكز پرخطر در استان در طرح فاصله گذاری اجتماعی خبرداد. به گزارش مین فود به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی دكتر سیامك محبی معاون بهداشتی این دانشگاه اظهار داشت: در طرح فاصله گذاری هوشمند تا آخر روز ۲۶ فروردین ماه جاری، ۹ هزار و ۱۵۰ مورد بازدید توسط كارشناسان مركز بهداشت از اصناف، اداره ها و صنایع این استان صورت گرفت. وی ادامه داد: در این میان ۹۰ مورد از اصناف پرخطر شامل مجتمع های تجاری، گرمابه، كله پزی و جگركی، اغذیه و فست فود، گیم نت و رستوران غیرفعال و ۱۲ واحد كم خطر كه دستورالعمل های بهداشتی را به صورت صحیح رعایت نمی كردند، تعطیل شدند. وی افزود: در این بازدیدها ضمن بررسی نحوه انجام پروتكل های بهداشتی توسط هر صنف، آموزش های لازم هم عرضه می شود. محبی اظهاركرد: تعداد اصنافی كه در روز گذشته در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام كرده اند بالغ بر یك هزار و ۷۵۸ مورد بوده است. 1399/01/27 23:15:21 5.0 از 5 3442 تگهای خبر: پزشك , رستوران , فست فود , هوشمند این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان جدیدترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی