بازدیدهای مستمر از مراكز پرخطر در طرح فاصله گذاری اجتماعی به گزارش مین فود قم معاون دانشگاه علوم پزشكی قم از بازدیدهای گسترده از مراكز پرخطر در استان در طرح فاصله گذاری اجتماعی خبرداد. به گزارش مین فود به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی دكتر سیامك محبی معاون بهداشتی این دانشگاه اظهار داشت: در طرح فاصله گذاری هوشمند تا آخر روز ۲۶ فروردین ماه جاری، ۹ هزار و ۱۵۰ مورد بازدید توسط كارشناسان مركز بهداشت از اصناف، اداره ها و صنایع این استان صورت گرفت. وی ادامه داد: در این میان ۹۰ مورد از اصناف پرخطر شامل مجتمع های تجاری، گرمابه، كله پزی و جگركی، اغذیه و فست فود، گیم نت و رستوران غیرفعال و ۱۲ واحد كم خطر كه دستورالعمل های بهداشتی را به صورت صحیح رعایت نمی كردند، تعطیل شدند. وی افزود: در این بازدیدها ضمن بررسی نحوه انجام پروتكل های بهداشتی توسط هر صنف، آموزش های لازم هم عرضه می شود. محبی اظهاركرد: تعداد اصنافی كه در روز گذشته در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام كرده اند بالغ بر یك هزار و ۷۵۸ مورد بوده است. 1399/01/27 23:15:21 5.0 از 5 3330 تگهای خبر: پزشك , رستوران , فست فود , هوشمند این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد شروع ثبت نام پزشکان داوطلب برای خدمت رسانی در اربعین امسال سفارش های تغذیه ای طب ایرانی برای تابستان تهیه سبد غذایی مطلوب برای ایرانی ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی