پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار متخصصین طب سنتی عنوان می كنند به گزارش مین فود متخصصین طب سنتی عنوان می كنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون ساز مانند شیرینی ها، آجیل، كیك و خامه زیاد، پرهیز شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش كنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، كاهو سكنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… بعنوان بهترین و سبك ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده كه انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می كنند ولی خاصیت غذایی كمتری دارند. مصرف این غذاها باعث پاكسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می شود. از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو هم از جانب حكمای پزشكی پارسی سفارش شده است. اشتباهات خطرناك پس از غذا خوردن نوشیدن چای: یبوست خوردن میوه: نفخ معده دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا خوابیدن: تورم، زخم معده و سكته سیگار كشیدن: اسیدی شدن محیط معده همینطور متخصصی طب سنتی سفارش می كنند حداقل ۲ ساعت پس از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود. 1399/01/28 13:53:50 5.0 از 5 3439 تگهای خبر: پزشك , شیر , طب سنتی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی