وعده شام در ماه رمضان چگونه باشد كارشناس تغذیه عنوان كرد؛ مین فود: كارشناس تغذیه وزارت بهداشت، در مورد اهمیت وعده شام در روزهای روزه داری، توضیحاتی ارائه داد. پریسا ترابی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شام بعنوان یکی از وعده های غذایی مهم در روزه داری، باید مورد توجه قرار بگیرد. وی ادامه داد: بهتر است هموطنان روزه دار یک ساعت بعد از افطار بسیار ساده و سبک، شام بخورند. این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت شام در روزهای روزه داری، اظهار داشت: در وعده شام می توان از گروه گوشت، مرغ یا ماهی، حبوبات یا برنج، به شکل پلو و خورش، کوکوها، کتلت کم روغن، خوراک های مختلف با نان سبوس دار همراه با سبزی و سالاد، ماست و یا دوغ استفاده نمود. ترابی اشاره کرد: غذایی که در وعده شام می خورید، باید کم چرب و کم نمک باشد. وی ادامه داد: بعد از شام و پیش از خواب، مصرف میوه برای سیستم ایمنی و جبران کم آبی بدن سفارش می شود. ترابی، برای جلوگیری از عطش در ساعات روزه داری، اظهار داشت: در وعده شام بجای نوشیدنی های گازدار و آب میوه های صنعتی، بهتر است از آب شرب سالم، دوغ، نوشیدنی های سنتی و شربت های خانگی استفاده نمود. منبع: مین فود 1399/02/06 23:26:45 5.0 از 5 2965 تگهای خبر: آب , ایمنی , بهداشت , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی