شیر مادر به كودك در مقابله با چاقی كمك می نماید محققان كانادایی می گویند؛ مین فود: بگفته پژوهشگران، تغذیه انحصاری با شیرمادر تاثیرات بلندمدتی بر شاخص توده بدنی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، افرادی که بواسطه ژن هایشان، در معرض ریسک بالا چاقی هستند، تغذیه انحصاری با شیرمادر در دوره نوزادی می تواند به کاهش وزن در سنین بالا کمک نماید. محققان دانشگاه تورنتو کانادا عنوان می کنند نوزادانی که فقط از شیرسینه مادرشان تغذیه می کنند، در دوره بزرگسالی کمتر با اضافه وزن روبرو هستند اما دلیل آن هنوز به خوبی مشخص نیست. محققان در این مطالعه به بررسی داده های ژنتیکی و شاخص توده بدنی بیش از ۵۰۰۰ کودک در بریتانیا پرداختند. آنها دریافتند در پسران ۱۸ سال دارای ژن چاقی، تغذیه انحصاری با شیرمادر تا ۵ ماهگی سبب کاهش شاخص توده بدنی شأن تا ۱.۱۴ kg/m۲ می شود. این تأثیر در دختران بیشتر بوده و با کاهش ۱.۵۳ kg/m۲ مرتبط می باشد. «لورنت بریولائیس»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «تغذیه انحصاری با شیرمادر تا ۳ ماهگی یا ترکیب شیرمادر و شیرخشک با کاهش مشابه شاخص توده بدنی در افراد پرریسک در معرض چاقی مرتبط نیست.» طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی، تمامی نوزادان باید تا ۶ ماهگی فقط با شیر مادر تغذیه شوند اما تنها ۴۰ درصد نوزادان در جهان تا این سن با شیرمادر تغذیه می شوند. این یافته ها نشان میدهد مدت طولانی تر تغذیه با شیرمادر دارای بیشترین فایده برای افراد در معرض ریسک بالا چاقی است. منبع: مین فود 1399/04/04 19:54:57 5.0 از 5 2760 تگهای خبر: اضافه وزن , بهداشت , تغذیه , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی