مصرف لبنیات در بعضی خانوارها هفتگی یا ماهانه شده است هشدار وزارت بهداشت درباره كاهش مصرف لبنیات؛ به گزارش مین فود وزارت بهداشت اخطار داد كه مصرف لبنیات در بعضی خانوارها هفتگی یا ماهانه شده است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پایین بودن میزان مصرف لبنیات ایرانی ها همواره یکی از دغدغه های اصلی وزارت بهداشت و دست اندرکاران حوزه سلامت بوده است و باید منتظر بالا رفتن هزینه های ناشی از درمان کمبود مصرف لبنیات باشیم. بر مبنای سفارش متخصصان تغذیه طبق هرم غذایی سفارش می شود افراد سالم روزانه ۲ تا ۳ واحد لبنیات مصرف کنند که مواد غذایی همچون شیر، ماست، دوغ، کشک، پنیر و… در این گروه قرار دارند و منبع غنی و اصلی تأمین کلسیم در رژیم غذایی محسوب می شوند. کلسیم یک ماده معدنی است که نقش مهمی در عملکرد بخش های مختلف بدن مانند عضلات، برخی هورمون ها، استقامت لازم در استخوان ها، دندان ها و انعقاد خون دارد. نیاز گروه های مختلف سنی به کلسیم نیاز افراد در گروه های سنی مختلف به کلسیم متفاوت می باشد، کودکان یک تا سه سال در روز به ۷۰۰ میلی گرم کلسیم، ۴ تا ۸ سال ۱۰۰۰ میلی گرم، ۹ تا ۱۸ سال ۱۳۰۰ میلی گرم، ۱۹ تا ۷۰ سال ۱۰۰۰ میلی گرم و افراد بالای ۷۱ سال به ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم در روز نیاز دارند. 1399/04/21 22:03:50 5.0 از 5 2608 تگهای خبر: بهداشت , تغذیه , درمان , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی