مصرف لبنیات در بعضی خانوارها هفتگی یا ماهانه شده است هشدار وزارت بهداشت درباره كاهش مصرف لبنیات؛ به گزارش مین فود وزارت بهداشت اخطار داد كه مصرف لبنیات در بعضی خانوارها هفتگی یا ماهانه شده است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پایین بودن میزان مصرف لبنیات ایرانی ها همواره یکی از دغدغه های اصلی وزارت بهداشت و دست اندرکاران حوزه سلامت بوده است و باید منتظر بالا رفتن هزینه های ناشی از درمان کمبود مصرف لبنیات باشیم. بر مبنای سفارش متخصصان تغذیه طبق هرم غذایی سفارش می شود افراد سالم روزانه ۲ تا ۳ واحد لبنیات مصرف کنند که مواد غذایی همچون شیر، ماست، دوغ، کشک، پنیر و… در این گروه قرار دارند و منبع غنی و اصلی تأمین کلسیم در رژیم غذایی محسوب می شوند. کلسیم یک ماده معدنی است که نقش مهمی در عملکرد بخش های مختلف بدن مانند عضلات، برخی هورمون ها، استقامت لازم در استخوان ها، دندان ها و انعقاد خون دارد. نیاز گروه های مختلف سنی به کلسیم نیاز افراد در گروه های سنی مختلف به کلسیم متفاوت می باشد، کودکان یک تا سه سال در روز به ۷۰۰ میلی گرم کلسیم، ۴ تا ۸ سال ۱۰۰۰ میلی گرم، ۹ تا ۱۸ سال ۱۳۰۰ میلی گرم، ۱۹ تا ۷۰ سال ۱۰۰۰ میلی گرم و افراد بالای ۷۱ سال به ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم در روز نیاز دارند. 1399/04/21 22:03:50 5.0 از 5 2787 تگهای خبر: بهداشت , تغذیه , درمان , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز جدیدترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی