تأثیر شیرخام در حفظ باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك یافته های پژوهشی نشان می دهد؛ به گزارش مین فود یك مطالعه جدید نشان داده است كه گذاشتن شیر خام در دمای محیط می تواند ژن های ضدمیكروبی آنرا آزاد كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه کالیفرنیا، باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند باعث انتقال آنها به سایر باکتری ها شده و در نتیجه مقاومت باکتریایی را گسترش دهند. «جین شین لیو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «اگر می خواهید شیر خام و پاستوریزه نشده بنوشید آنرا در یخچال نگه دارید تا خطر گسترش باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی بیوتیک به حداقل برسد.» بسیاری از افراد معتقدند شیرخام به علت داشتن پروبیوتیک ها سالم تر هستند اما محققان به این نتیجه نرسیده اند. لیو در ادامه می افزاید: «ما به وجود مقادیر زیاد باکتری های مفید در نمونه های شیرخام دست نیافتیم و اگر شیرخام در دمای محیط نگهداری شود در مقایسه با شیر پاستوریزه شده دارای ژن های مقاوم آنتی میکروبی به مراتب بیشتری است.» باکتری های حاوی ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند تبدیل به سوپرباگ ها شوند که بسیار برای سلامت خطرناک هستند. منبع: minfood.ir 1399/04/26 23:42:56 5.0 از 5 2750 تگهای خبر: سلامت , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها انواع سیستم های مه پاش تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان جدیدترین ها انواع سیستم های مه پاش تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی