ویتامین C روند بهبود كووید 19 را تسریع می كند محققان سوئدی می گویند؛ مین فود: مطالعات زیادی نشان می دهند كه مصرف دوز بالا ویتامین C با روند بهبود سریع تر بیماران كووید19 با شرایط شدید مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، چندین مطالعه جدید نشان می دهند که مصرف دوز بالا ویتامین C می تواند در درمان بیماران کووید ۱۹ مفید باشد. در مراحل اولیه پاندمی کووید ۱۹، نتایج مطالعات نشان داد که بین مصرف ویتامین C در بیماران به شدت مریض و کاهش طول مدت استفاده از دستگاه تنفسی ونتیلاتور ارتباط وجود دارد. محققان استرالیایی و سوئدی با بررسی نتایج هشت آزمایش دریافتند مصرف ویتامین C با دوز بالا مدت زمان استفاده از دستگاه ونتیلاتور را تا ۱۴ تا ۲۵ درصد می کاهد. همچنین پژوهشگران در مطالعه ای دیگر دریافتند بیماران کووید ۱۹ مبتلا به سندروم ناراحتی حاد تنفسی پس از دریافت دوز بالا ویتامین C خیلی زود بهبود یافتند. محققان عنوان می کنند مطالعات بیشتر، تاثیر و کارآمدی بکارگیری ویتامین C را در بیماران کووید ۱۹ نشان میدهد. منبع: مین فود 1399/05/23 12:04:43 5.0 از 5 2583 تگهای خبر: بیمار , درمان , دستگاه , ویتامین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاه توت میوه ای ضد سرطان نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه جدیدترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی