اهمیت تغذیه دانش آموزان یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ یك متخصص تغذیه اظهار داشت: مصرف میان وعده های غذایی به تأمین موادمغذی، ویتامین ها و بخشی از انرژی مصرفی افراد كمك می نماید و فرصتی فراهم می آورد تا قند خون بدن تنظیم و رفع گرسنگی شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، آرزو حقیقیان، درباره اهمیت وعده های غذایی، تصریح کرد: مصرف وعده های غذایی بسیار اهمیت دارد و تا حد ممکن نباید حذف شوند. چون که گاهی به علل مختلف عجله داشتن برای رسیدن به کار، استرس و عدم زمان کافی، وعده صبحانه حذف می شود. درصورتی که شروع روز با وعده صبحانه است که از مهمترین وعده های غذایی به حساب می آید و بهتر است یک صبحانه کامل صرف نماییم.وی اضافه کرد: البته زمان صرف وعده های غذایی نکته مهمی است که باید تلاش نماییم به صورت منظم، برنامه ای برای صرف آن داشته باشیم. یعنی در ساعات مشخصی از روز تلاش نماییم غذای خویش را مصرف نماییم و اگر در محل کار نمی توانیم وعده کامل غذایی مان را مصرف نماییم، به همراه داشتن یک لقمه کوچک می تواند به ما کمک نماید.مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیان داشت: در شرایط کرونا که دیگر در محیط های کاری رستوران ها فعال نیستند، بهتر است حتما غذای خانگی همراه داشته باشیم. همینطور در شرایط خاص کنونی به مصرف بسیاری ویتامین ها، املاح و میان وعده ها دقت کنیم.حقیقیان تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد انرژی روزانه را باید از صبحانه، ۴۰ درصد از ناهار و میزان کمتری از شام دریافت نماییم. ازاین رو حذف یک وعده غذایی سبب می شود تا با افت قند خون مواجه شویم و حجم غذای مصرفی در وعده غذایی بعدی افزایش یابد.وی در ادامه درباره میان وعده های غذایی، اظهار داشت: ضروریست که میان وعده های غذایی به صورت روزانه در برنامه غذایی خود بگنجانیم. چون که اهمیت میان وعده های غذایی کمتر از سایر وعده های غذایی نیست.مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه مصرف میان وعده ها برای کودکان و ورزشکاران تاکید می شود، اظهارداشت: میان وعده های غذایی فرصت خوبی برای تأمین انرژی مورد نیاز کودکان و ورزشکاران هستند و می توانند بخشی از انرژی روزانه این گروه ها را فراهم نماید. در مورد کودکان چون حجم معده کوچکی دارند و همینطور سالمندان ترجیح داده می شود در ۶ وعده میان وعده تقسیم شود. اما در مورد ورزشکاران چون مقدار انرژی زیادی نیاز دارند میان وعده بسیار مهم می شود.حقیقیان در ادامه به نوشیدن آب اشاره نمود و اظهار داشت: سفارش می شود آب به همراه غذا نوشیده نشود و بهتر است ۴۵ دقیقه پیش از غذا و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه پس از غذا نوشیده شود. سفارش می شود به علت ممانعت از استقرار ویروس کرونا در دهان و گلو، از خشک شدن دهان جلوگیری و مصرف آب در طول شبانه روز صورت گیرد. 1399/06/21 18:00:35 5.0 از 5 2124 تگهای خبر: آب , برنامه , تغذیه , رستوران این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی