جنس خاطرات چیست؟ مین فود: تهران – ایرنا - محققان دریافتند یك پروتئین به نام AKT كه سه شكل متفاوت دارد و هریك نوع خاصی از سلول های مغز را تحت تاثیر قرار می دهند، یكی از نخستین پروتئین های مورد استفاده مغز برای ذخیره خاطرات است. به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، پروتئین AKT در دهه 1970 میلادی بعنوان یك آنكوژن، یعنی ژنی كه قادر است به تومور سرطانی تبدیل گردد و بعنوان یكی از عوامل بروز مجموعه ای از بیماری ها، شناخته شد. اما به تازگی بعنوان یك عامل كلیدی شكل پذیری سیناپس ها معرفی شده است. شكل پذیری سیناپس ها در واقع توانایی مغز در تقویت ارتباطات سلولی در واكنش به تجربیات است. بر اساس این تحقیقات مغز انسان برای ذخیره خاطرات از پروتئین ها استفاده می نماید و AKT یكی از نخستین پروتئین های مورد استفاده مغز است. اما تمام انواع این پروتئین به صورت یكسان تولید نمی شوند. برای بررسی این مورد محققان عملكرد سه گونه مختلف پروتئین را در مغز موش ها مورد بررسی قرار دادند. در نتیجه این تحقیقات معلوم شد AKT1 در تمام نورون ها یافت می گردد و مهمترین شكل این پروتئین در تولید انعطاف پذیری سیناپسی است. گونه AKT2 صرفا در سلول های ستاره ای شكل astroglia موجود در مغز و نخاع كه معمولا در اثر جراحت یا صدمه های مغزی و نخاعی تحت تاثیر قرار می گیرند، یافت می گردد. گونه AKT3 هم ظاهرا نقش كلیدی در رشد مغز دارد. پیش از این تصور می شد تمام گونه های AKT رفتار یكسانی در مغز دارند. در این تحقیقات برای نخستین بار محققان اشكال مختلف این پروتئین را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دادند و عملكردهای آن را در مغز شناسایی نمودند. نتایج این تحقیقات راه را برای درمان های هدفمند انواع بیماری ها از آلزایمر و اسكیزوفرنی گرفته تا سرطان مغز هموار می كند. علم (6)**9259**1440مترجم: سپیده كاشانی** انتشار: گلشن 1396/11/08 13:47:45 5.0 از 5 4798 تگهای خبر: بیماری , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی