مصرف دو وعده ماهی در هفته به جلوگیری از بیماری قلبی كمك می نماید یافته محققان كانادایی؛ به گزارش مین فود نتایج مطالعه جدید نشان داده است که خوردن منظم ماهی چرب می تواند به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی در افراد در معرض خطر، مانند افرادی که قبلاً بیماری قلبی یا سکته مغزی داشتند، کمک نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، عنصر مهم، اسیدهای چرب اُمگا ۳ است که محققان دریافتند با خطر کمتر بروز مشکلات عمده بیماری های قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته مغزی در حدود یک ششم در افراد با خطر بالا که هر کدام دو وعده ماهی غنی از امگا ۳ در هفته می خورند، در ارتباطست. «اندرو منته»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، در اینباره می گوید: «مصرف ماهی در افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی یک مزیت پیشگیری کننده قابل توجه است.» مصرف ماهی در کسانی که بیماری قلبی یا سکته مغزی ندارند هیچ فایده ای مشاهده نشد. وی در ادامه می افزاید: «این مطالعه نتایج مهمی در رهنمودهای در ارتباط با مصرف ماهی در سطح جهان دارد که نشان داده است افزایش مصرف ماهی و بخصوص ماهی های چرب در بیماران قلبی عروقی امکان دارد یک مزیت قلبی عروقی نسبی داشته باشد.» به گفته منته، «افرادی که کمتر در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی هستند، هنوز هم می توانند با خوردن ماهی های غنی از امگا ۳ از خود در مقابل بیماری های قلبی عروقی محافظت نمایند، اما فواید آن برای سلامتی نسبت به افراد پرخطر کمتر است.» این یافته ها برپایه داده های نزدیک به ۱۹۲۰۰۰ نفر در چهار مطالعه و شامل حدود ۵۲۰۰۰ نفر مبتلا به بیماری های قلبی عروقی بود و تنها مطالعه انجام شده در هر پنج قاره است. 1399/12/27 11:34:34 0.0 از 5 1112 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی