ارتباط بیرون از خانه غذا خوردن با بالا رفتن خطر مرگ زودهنگام مطالعات نشان می دهد؛ محققان ارتباط بین غذا خوردن در خارج از خانه و خطر مرگ را بررسی کردند و نتیجه گرفتند که غذا خوردن در محیط های خارج از منزل به صورت قابل توجهی با افزایش ریسک مرگ و میر ناشی از آن ارتباط دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، باآنکه بعضی از رستوران ها غذاهای با کیفیت بالا عرضه می دهند، اما کیفیت رژیم غذایی برای وعده های غذایی خارج از خانه، بخصوص از فست فودهای زنجیره ای، معمولاً در مقایسه با وعده های غذایی پخته شده در خانه پایین است. شواهد نشان داده است که وعده های غذایی خارج از خانه دارای چگالی انرژی، چربی و سدیم بالایی هستند و میزان میوه، سبزیجات، غلات کامل و مواد مغذی محافظ مانند فیبرهای غذایی و آنتی اکسیدان ها در آنها کمتر است. «وی بائو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آیووا، در اینباره می گوید: «شواهد نشان داده است که غذا خوردن در خارج از خانه با افزایش ریسک بیماری های مزمن مانند چاقی و دیابت و نشانگرهای زیستی سایر بیماری های مزمن همراه می باشد.» محققان داده های حاصل از پاسخ به پرسشنامه هایی را که طی مصاحبه های حضوری خانگی از ۳۵، ۰۸۴ فرد بزرگسال ۲۰ سال به بالا را از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ تجزیه و تحلیل کردند. پاسخ دهندگان عادات غذایی خویش را همچون دفعات خوردن وعده های غذایی تهیه شده در خارج از خانه گزارش کردند. سپس محققان این گزارشات را با گزارشات مرگ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ مرتبط کردند. محققان خطر مرگ در میان شرکت کنندگانی که معمولاً بیرون از منزل غذا می خوردند (دو وعده یا بیشتر در روز) را با افرادی که به ندرت بیرون غذا می خوردند (کمتر از یک وعده در هفته) مقایسه کردند. آنها مشاهده نمودند خطر مرگ به هر علت در افرادی که به طور عمده بیرون غذا می خوردند ۱.۴۹، مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی ۱.۱۸ و مرگ ناشی از سرطان ۱.۶۷ درصد بود. محققان تاکید می کنند که مصرف مکرر وعده های غذایی خارج از خانه یک عادت سالم نیست و باید مردم را ترغیب کرد که وعده های غذایی بیشتری را در خانه تهیه کنند. منبع: مین فود 1400/01/20 12:17:47 5.0 از 5 1304 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی