قوانین میوه خوردن در ماه رمضان متخصص طب سنتی عنوان كرد؛ به گزارش مین فود یک متخصص طب سنتی، در مورد قوانین میوه خوردن در ماه مبارک رمضان توضیحاتی ارائه نمود. ناصر رضایی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قوانین میوه خوردن، در رمضان هم صادق اند و چه بسا باید بهتر هم رعایت شوند. وی ادامه داد: بین میوه و غذا باید دست کم یک ساعت و نیم تا دو ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، سبب سوءهاضمه می شود. این متخصص طب سنتی اشاره کرد: بعد از میوه های تر مانند سیب و انگور و هندوانه، نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه سبب نفخ شدید و سنگینی معده می شود. وی افزود: در همراهی میوه ها، باید به گرمی و سردی آنها توجه گردد. همین طور دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده شوند. رضایی پور اضافه کرد: سیب و انگور و انجیر را می توان بعنوان غذا خورد ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند. به گفته ی ایشان، زیتون نیز حتما باید همراه غذا خورده شود نه پیش و بعد از آن. منبع: minfood.ir 1400/02/14 14:01:45 5.0 از 5 1567 تگهای خبر: آب , طب سنتی , غذا , متخصص این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی