خطر بروز سرطان با مصرف روغن های جامد و نیمه جامد مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان كرد؛ به گزارش مین فود مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: مصرف روغن های جامد و نیمه جامد سبب رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ ها و انسداد عروق می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی اضافه کرد: بر مبنای نتایج آخرین یافته های علمی در جهان، مصرف روغن های جامد و نیمه جامد همینطور به دلیل دارا بودن اسید چرب ترانس بالا خطر بروز سرطان سینه در خانم ها و سرطان پروستات در آقایان را زیاد می کند. وی با اشاره به اینکه مصرف خانگی روغن های جامد به هیچ عنوان سفارش نمی گردد و روغن جامد به دلیل بافت مورد نیاز شیرینی ها، به طور عمده در قنادی ها کاربرد دارد، اضافه کرد: اسید های چرب اشباع موجود در روغن جامد مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها را بدنبال دارد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن اشاره به این که این روغن ها هم اکنون در کشور ما با اصلاح فرمولاسیون و بهبود کیفیت به روغن نیمه جامد تبدیل گشته اند که مقدار اسیدهای چرب اشباع و ترانس کمتری نسبت به روغن جامد دارند، اظهار داشت: ولی باید توجه داشت که روغن نیمه جامد هم در مقایسه با روغن های گیاهی مایع، مقادیر بیشتری اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس دارد و مصرف آنها خطراتی مانند افزایش کلسترول بد خون LDL، تنگی و انسداد عروق قلبی و نهایتاً سکته قلبی را به دنبال دارند. بخصوص افرادی که گرفتار اختلالات چربی خون و کلسترول بالا هستند نباید از روغن جامد و نیمه جامد استفاده کنند. عبداللهی اضافه کرد: سفارش می شود برای جلوگیری از بیماری های قلبی، عروقی از روغن های مایع با منشاء گیاهی استفاده گردد. چربی های مایع، روند بروز آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق) را کند می کند. وی عنوان کرد: روغن نباتی مایع درصد بسیار کمی اسید چرب اشباع و مقادیر قابل توجهی اسید های چرب غیر اشباع که برای حفظ سلامت قلب ضروریست را دارند و میزان اسید چرب ترانس آن کمتر از ۲ درصد و در برخی از روغن های مایع تقریباً صفر است که زیرو ترانس نامیده می شوند. منبع: مین فود 1400/02/26 13:53:57 5.0 از 5 1127 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی جدیدترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی