خطر بروز سرطان با مصرف روغن های جامد و نیمه جامد مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان كرد؛ به گزارش مین فود مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: مصرف روغن های جامد و نیمه جامد سبب رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ ها و انسداد عروق می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی اضافه کرد: بر مبنای نتایج آخرین یافته های علمی در جهان، مصرف روغن های جامد و نیمه جامد همینطور به دلیل دارا بودن اسید چرب ترانس بالا خطر بروز سرطان سینه در خانم ها و سرطان پروستات در آقایان را زیاد می کند. وی با اشاره به اینکه مصرف خانگی روغن های جامد به هیچ عنوان سفارش نمی گردد و روغن جامد به دلیل بافت مورد نیاز شیرینی ها، به طور عمده در قنادی ها کاربرد دارد، اضافه کرد: اسید های چرب اشباع موجود در روغن جامد مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها را بدنبال دارد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن اشاره به این که این روغن ها هم اکنون در کشور ما با اصلاح فرمولاسیون و بهبود کیفیت به روغن نیمه جامد تبدیل گشته اند که مقدار اسیدهای چرب اشباع و ترانس کمتری نسبت به روغن جامد دارند، اظهار داشت: ولی باید توجه داشت که روغن نیمه جامد هم در مقایسه با روغن های گیاهی مایع، مقادیر بیشتری اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس دارد و مصرف آنها خطراتی مانند افزایش کلسترول بد خون LDL، تنگی و انسداد عروق قلبی و نهایتاً سکته قلبی را به دنبال دارند. بخصوص افرادی که گرفتار اختلالات چربی خون و کلسترول بالا هستند نباید از روغن جامد و نیمه جامد استفاده کنند. عبداللهی اضافه کرد: سفارش می شود برای جلوگیری از بیماری های قلبی، عروقی از روغن های مایع با منشاء گیاهی استفاده گردد. چربی های مایع، روند بروز آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق) را کند می کند. وی عنوان کرد: روغن نباتی مایع درصد بسیار کمی اسید چرب اشباع و مقادیر قابل توجهی اسید های چرب غیر اشباع که برای حفظ سلامت قلب ضروریست را دارند و میزان اسید چرب ترانس آن کمتر از ۲ درصد و در برخی از روغن های مایع تقریباً صفر است که زیرو ترانس نامیده می شوند. منبع: مین فود 1400/02/26 13:53:57 5.0 از 5 516 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رکورد جدید مبتلایان امیکرون در کره جنوبی تغییر مدل پرداخت ارز ترجیحی به خدمات دارویی عامل کوتاهی دست سودجویان از منابع ملی احتمال شکستگی استخوان در زنان گیاهخوار بیشتر است مصرف روزانه انگور به افزایش طول عمر کمک می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو صندل و کفش های اورجینال خارجی طراحی سایت فیش حج مادطب، طبیعت درمانگر، طب سنتی پربیننده ترین ها درخواست بیمه سلامت از موسسات برای ثبت اطلاعات بیمه شدگان در پایگاه اطلاعات اخطار مجدد قالیباف درباره تبعات واریز نشدن سهم وزارت بهداشت از مالیات بر ارزش افزوده لزوم رعایت نکات بهداشتی هنگام مصرف گوشت برای جلوگیری از تب کریمه کنگو the best store providing open layer files of international identification documents پربحث ترین ها رکورد جدید مبتلایان امیکرون در کره جنوبی تغییر مدل پرداخت ارز ترجیحی به خدمات دارویی عامل کوتاهی دست سودجویان از منابع ملی احتمال شکستگی استخوان در زنان گیاهخوار بیشتر است اطمینان از اجرای موفقیت آمیز پروژه ساخت و ساز جدیدترین ها رکورد جدید مبتلایان امیکرون در کره جنوبی تغییر مدل پرداخت ارز ترجیحی به خدمات دارویی عامل کوتاهی دست سودجویان از منابع ملی احتمال شکستگی استخوان در زنان گیاهخوار بیشتر است اطمینان از اجرای موفقیت آمیز پروژه ساخت و ساز مصرف روزانه انگور به افزایش طول عمر کمک می کند ویتامین D برای بیماران حیاتیست فلج اطفال چگونه گسترش می یابد؟ راههای جلوگیری از مبتلا شدن به کرونا امنیت در کیف پول های کاردانو نذورات گرم سریعا مصرف شود تگها بیمار بیماری بهداشت رپورتاژ آب برنامه پزشك ایمنی