بایدها و نبایدهای تغذیه در ایام گرم سال یك متخصص طب سنتی عنوان كرد؛ مین فود: یک متخصص طب سنتی به ارائه نکاتی درباب تغذیه سالم و جلوگیری از گرمازدگی در ایام گرم سال پرداخت. ناصر رضایی پور، در گفتگو با خبرنگار مهر، درباب تدابیر تندرستی در فصل تابستان اظهار داشت: در این فصل افراد دارای مزاج گرم و خشک، باید از مصرف خوردنی های گرم و خشک، مانند غذاهای خیلی تند، شور یا شیرین پرهیز کنند. وی با اعلان اینکه در فصول گرم سال به تدریج دستگاه گوارش ما ضعیف تر می شود، گفت در تابستان باید از مصرف غذاهای سنگین مانند آش ها، آبگوشت، کله پاچه، هلیم، فسنجان و… پرهیز نماییم و مصرف کباب ها را هم کم نماییم. این متخصص طب ایرانی اضافه کرد: غذاهایی مانند آش های ساده، رقیق و با گوشت و حبوبات کم، با چاشنی های کمی ترش مانند آلو بخارا، دانه انار و غوره، می توانند جایگزین مناسبی برای مواد غذایی مورد اشاره باشند. رضایی پور با اشاره به طبیعت سرد و تر کاهو، بیان کرد: کاهو، کاهنده حرارت و تعدیل کننده خشکی بدن است و تشنگی و التهاب ناشی از مواجهه با گرما را می کاهد و مصرف آن به همراه سکنجبین نعناعی، یکی از بهترین راه های چیرگی بر تشنگی، التهاب و خشکی بدن در ایام گرم تابستان است. وی اظهار نمود: مصرف شربت های سکنجبین، لیمو، ریباس، انار، نارنج، تمر هندی، آب یا فالوده سکنجبینی هندوانه و فالوده سکنجبین خیار، در کنار خوردن میوه های تر و ترش و شیرین تابستانی و سبزی هایی همچون کدو و خیار در این فصل سفارش می شود. رضایی پور بیان کرد: مصرف گوشت های زودگوار مانند ماهی قزل آلای تازه و کولی که با روغن کنجد پخته شده باشد یا جوجه مرغ با چاشنی های ترش، در این فصل و پرهیز از مصرف غذاهایی که منجر به یبوست می شوند با بهره گیری از ملین هایی مانند انجیر و آب کامل میوه ها، یا شربت گل سرخ، بسیار مناسب می باشد. وی با اشاره به این که ورزش و کارهای بدنی در تابستان سبب گرمای شدید می شوند، عنوان کرد: با توجه به این که کارهای جسمی سبب تعریق و گرمای شدید می شود، بدین سبب استراحت در ساعات گرم روز و ورزش و کارهای بدنی خفیف در شروع بامداد سفارش ما به افراد است. رضایی پور درباب انجام حجامت و فصد کردن نیز اشاره کرد: سفارش می شود در این فصل از هرگونه خون گیری و حجامت و فصد کردن بدون تجویز پزشک متخصص پرهیز شود. این متخصص طب ایرانی در آخر اشاره کرد: پوشیدن لباس های خنک کتانی، پنبه ای و نخی و پرهیز از پوشیدن البسه نایلونی در فصل تابستان یکی از نکاتی است که افراد باید به آن توجه نمایند. منبع: مین فود 1400/04/04 18:47:55 5.0 از 5 897 تگهای خبر: آب , پزشك , تغذیه , جوجه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی