مصرف سلنیوم و منگنز در حاملگی و حفاظت از نوزاد در مقابل فشارخون

محققان پی بردند؛

مصرف سلنیوم و منگنز در حاملگی و حفاظت از نوزاد در مقابل فشارخون به گزارش مین فود بر مبنای یک مطالعه جدید، کودکانی که در دوران حاملگی مادران در معرض میزان بالاتری از مواد معدنی کمیاب منگنز و سلنیوم بودند، در دوران کودکی کمتر در معرض فشار خون بالا قرار داشتند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان سطح فلزات سمی و مواد معدنی کمیاب را در نمونه های خون ۱۲۰۰ زن که بین سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۱۳ زایمان کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. آنها دریافتند که مقادیر بالاتر سلنیوم یا منگنز در خون مادران با پایین بودن فشار خون در کودکان آنها در ویزیت های کلینیکی ۳ تا ۱۵ سال بعدشان ارتباط داشت.
«نوئل مولر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده بلومبرگ، در اینباره می گوید: «این نتایج نشان داده است که سطح سالم سلنیوم و منگنز در رژیم های غذایی مادران در دوران حاملگی امکان دارد فرزندان آنها را در مقابل فشار خون بالا محافظت کند.»
وی در ادامه می افزاید: «این کار اهمیت تغذیه و قرار گرفتن در معرض محیط رحمی را برای سلامت قلب و عروق کودک برجسته می کند و با ادامه تحقیقات بیشتر، در نهایت می تواند منجر به به روزرسانی دستورالعمل های تغذیه ای و قوانین زیست محیطی با هدف پیشگیری از بیماری شود.»
فشارخون بالا یکی از مهم ترین عامل های پرخطر قابل اصلاح برای سایر بیماری های ناتوان کننده و کشنده همچون بیماری های قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیه و بیماری آلزایمر است. فشارخون بالا به معنای فشار خون سیستولیک بالاتر از ۱۳۰ میلی متر جیوه یا فشار خون دیاستولیک بالای ۸۰ میلی متر جیوه است.
منگنز و سلنیوم خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و در انواع غذاها همچون آجیل و غلات، سبزیجات پهن برگ، ماهی و صدف یافت می شوند.

1400/04/07
13:35:00
5.0 از 5
761
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , تغذیه
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است