میان وعده های نشاسته ای خطر بیماری قلبی را می افزایند یافته محققان چینی؛ مین فود: نتایج تحقیقات نشان داد مصرف میان وعده های نشاسته ای حاوی سیب زمینی یا سایر نشاسته ها پس از هر وعده غذایی حداقل 50٪ خطر مرگ و میر و 44-57٪ خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی را بیشتر می کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، همین طور این تحقیقات نشان داد خوردن میوه، سبزیجات یا لبنیات در وعده های غذایی مشخص با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی، سرطان یا هر علتی هم راه است. به گفته پژوهشگران، خوردن میوه به همراه ناهار، سبزیجات هنگام شام و یک میان وعده لبنی در عصر با کاهش خطر مرگ زودرس ناشی از بیماریهای قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از تمام علل مرتبط می باشد. محققان عنوان می کنند داشتن یک ناهار غربی که به طور معمول حاوی مقدار زیادی غلات تصفیه شده، پنیر و گوشت پخته شده است با افزایش ریسک ابتلاء به بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از آن هم راه است. «یینگ لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی هاربین چین، در این زمینه می گوید: «مردم بطور فزاینده ای در مورد آنچه می خورند و همین طور هنگام خوردن غذا نگران هستند. تیم ما به دنبال درک بهتر اثرات غذاهای مختلف هنگام مصرف در وعده های غذایی معین است.» تیم تحقیق، نتایج ۲۱، ۵۰۳ شرکت کننده در نظرسنجی ملی بررسی سلامت و تغذیه را از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۴ در ایالات متحده برای ارزیابی الگوهای رژیم غذایی در تمام وعده های غذایی تجزیه و تحلیل کردند. برای تعیین نتایج، پژوهشگران از داده های مرکز ملی پیشگیری و کنترل بیماری در ایالات متحده در مورد شاخص ملی مرگ برای شرکت کنندگان که به سبب بیماری قلبی عروقی، سرطان یا هر علتی تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ فوت کرده بودند، استفاده کردند. پژوهشگران با تجزیه و تحلیل نوع غذا در وعده های مختلف غذایی، الگوی غذایی شرکت کنندگان را دسته بندی کردند. برای وعده های اصلی غذایی، سه الگوی غذایی اصلی برای وعده صبحگاهی مشخص شد: صبحانه غربی، صبحانه نشاسته ای و صبحانه میوه ای. ناهار غربی، ناهار سبزیجات و ناهار میوه بعنوان الگوهای اصلی رژیم غذایی برای وعده غذایی در اواسط روز مشخص شدند. شام غربی، شام سبزیجات و شام میوه بعنوان الگوهای اصلی رژیم غذایی برای عصرانه مشخص شد. برای میان وعده ها، میان وعده های دانه ای، میان وعده های نشاسته ای، میان وعده های میوه ای و میان وعده های لبنی بعنوان الگوهای اصلی میان وعده در میان وعده های غذایی مشخص شدند. پژوهشگران خاطرنشان کردند که الگوی غذایی غربی حاوی نسبت بالاتری از چربی و پروتئین است که مشابه خیلی از وعده های غذایی آمریکای شمالی است. شرکت کنندگان در گروه ناهار غربی، بیشترین مصرف غلات تصفیه شده، چربی های جامد، پنیر، قندهای افزودنی و گوشت پخته شده را داشتند. شرکت کنندگان در گروه ناهار مبتنی بر میوه بیشترین وعده غلات، میوه ها، ماست و آجیل را مصرف کردند. شرکت کنندگان در گروه شام مبتنی بر سبزیجات بیشترین وعده سبزیجات سبز تیره، سبزیجات قرمز و نارنجی، گوجه فرنگی، سایر سبزیجات و حبوبات را مصرف کردند. شرکت کنندگانی که میان وعده های نشاسته ای مصرف می کردند بیشترین وعده سیب زمینی سفید را مصرف داشتند. یافته ها نشان داد: • خوردن یک ناهار غربی (معمولاً حاوی غلات تصفیه شده، پنیر، گوشت پخته شده) با افزایش ۴۴ درصدی خطر مرگ بیماری قلبی عروقی همراه بود. • خوردن یک ناهار مبتنی بر میوه با ۳۴٪ کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی همراه بود. • خوردن یک شام مبتنی بر سبزیجات به ترتیب با کاهش ۲۳٪ و ۳۱٪ مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر به هر علت همراه بود. و • مصرف میان وعده ای حاوی نشاسته زیاد بعد از هر وعده غذایی با ۵۰-۵۲٪ افزایش ریسک مرگ و میر ناشی از تمام علل و ۴۴-۵۷٪ افزایش ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی همراه بود. 1400/04/09 18:58:00 5.0 از 5 668 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی