تولید غیربهداشتی سوسیس و كالباس با سهل انگاری مسئولین رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنیهای صنایع غذایی كشور بیان كرد؛ مین فود: رییس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی کشور سهل انگاری و کم کاری مسئولین باعث شده افراد سودجو در کارگاه های زیرزمینی بدون هیچ نظارتی سوسیس و کالباس غیر بهداشتی و نامرغوب تولید کنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر؛ پرویز جهانگیری، رییس هیئت مدیره انجمن افزودنی صنایع غذایی کشور اظهار داشت: مسئولین اداره نظارت بهداشت محیط که وظیفه دارند واحدهای غیربهداشتی و زیر زمینی را تعطیل کنند متأسفانه در شناسایی و تعطیلی این کارگاه های زیر زمینی و غیر بهداشتی کم کاری می کنند. وی اضافه کرد: استفاده از محصولات غذایی بهداشتی که مارک، نام، علامت کارخانه دارند مشکلی ندارد و مردم می توانند سوسیس و کالباس تولید کارخانه های بهداشتی را با خیال آسوده مصرف کنند و از استفاده سوسیس و کالباس های بدون مارک و بدون نام برای حفظ سلامت خود پرهیز کنند. جهانگیری افزود: کارخانه ای که شناسنامه دارد به هیچ وجه نمی تواند جنس نامرغوب را از کارخانه برای توزیع خارج کند چون ناظرین بهداشتی و کنترل کیفیت اجازه خروج اجناس نامرغوب را نمی دهند و در واحدهای رسمی پروانه دار ناظرین کنترل های کافی را انجام می دهند. وی اشاره کرد: در تولید سوسیس و کالباس در واحدهای بهداشتی در جهت سلامت محصول پروتئین های گیاهی و رنگهای طبیعی زیر نظر ناظرین استفاده می شود. رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی کشور اشاره کرد: شرایط تولید در کشور آنقدر ناهنجار شده است که متأسفانه تولیدکنندگان بری شده و کسانی که تولید کننده نیستند سر جای تولید کنندگان نشسته اند. وی در ادامه با اعلان اینکه در فرهنگ غرب شرایط زندگی به سمت و سویی می رود که مردم از غذا برای سیری استفاده می نمایند در صورتیکه در کشور ما از طعم و مزه غذا لذت می بریم. جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: امروزه توجه خاصی به مواد غذایی و مکمل های همراه آن شده و این امر سبب شده مردم نیز به این مهم توجه بیشتری داشته باشند. رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی کشور اضافه کرد: امروز دنیا با مشکلی به نام نانو ذرات پلاستیک مواجه می باشد که از مصرف مواد غذایی که در پلاستیک قرار دارند وارد بدن می شود که این مهم علاوه بر این که نتایج مخربی در محیط زیست دارد، در بدن انسان نیز عملکرد ضد سلامت دارد. منبع: مین فود 1400/04/20 13:22:27 5.0 از 5 1035 تگهای خبر: بهداشت , زندگی , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی