رژیم غذایی مبتنی بر ارزن ریسک دیابت را می کاهد مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود بر مبنای تحقیقات ۱۱ کشور، افراد دیابتی که در رژیم غذایی شان ارزن مصرف می کردند، میزان قند خون شان بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کرد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که مصرف ارزن خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را می کاهد و به کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می نماید. این مطالعه پتانسیل طراحی وعده های غذایی مناسب حاوی ارزن را برای افراد مبتلا به دیابت و پیش دیابت و همینطور افراد غیردیابتی بعنوان یک روش پیشگیرانه نشان داده است. نتایج نشان داد میزان HbA۱c (قند خون متصل به هموگلوبین) به صورت متوسط برای افراد پیش دیابتی ۱۷ درصد کاهش پیدا کرد و از حالت پیش دیابت به حالت عادی رسید. این یافته ها تأیید می کند که خوردن ارزن می تواند منجر به واکنش گلوکزی بهتر شود. در این مطالعه، محققان ۸۰ پژوهش مطالعاتی را مورد بررسی قرار دادند. دکتر «اس آنیتا»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «هیچ کس نمی دانست که مطالعات علمی زیادی در مورد تأثیر ارزن بر دیابت انجام شده است. این بررسی سیستماتیک مطالعات انتشار یافته در مجلات علمی ثابت کرد که ارزن سطح قند خون را کنترل می کند و خطر مبتلا شدن به دیابت را می کاهد.» به گفته محققان، دیابت در همه مناطق جهان در حال افزایش می باشد. هند، چین و ایالات متحده بیشترین تعداد مبتلایان به دیابت را دارند. آفریقا دارای بیشترین افزایش پیشبینی شده با ۱۴۳ درصد از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۴۵، خاورمیانه و شمال آفریقا ۹۶ درصد و آسیای جنوب شرقی ۷۴ درصد است. محققان از تنوع مواد غذایی اصلی حاوی ارزن برای کنترل دیابت، بخصوص در آسیا و آفریقا، تاکید می کنند. منبع: minfood.ir 1400/05/19 22:19:26 5.0 از 5 874 تگهای خبر: رژیم غذایی , سیستم , علم , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی