مصرف کاکائو به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می نماید مطالعات نشان می دهد؛ تحقیقات نشان می دهد کاکائو سرشار از فلاوانول ها است و مصرف آن می تواند خطر بیماری قلبی را کم کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، بیماریهای قلبی یکی از شایع ترین علل مرگ و میر در سراسر جهان است. نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که چگونه یک درمان شیرین و اعجاب انگیز می تواند به کاهش خطر این بیماری کمک نماید.کاکائو حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که از سلول ها در مقابل لطمه محافظت می کند و می تواند خطر بیماریهای قلبی را کم کند.در این مطالعه، پژوهشگران بیمارستان بریگهام و زنان و مرکز تحقیقات سرطان فروید هاچینسون بوستون، داده های ۲۱، ۴۴۴ زن و مرد را بررسی کردند و به مطالعه نحوه تأثیر عصاره کاکائو بر سلامت قلب پرداختند.دکتر «یانبین دانگ»، سرپرست تیم تحقیق اظهار داشت: «محصولات کاکائو با افزایش تقاضا و افزایش علاقه به پتانسیل ضدپیری تبدیل به یک خوراکی پرمصرف شده است.»فلاوانول ها، آنتی اکسیدان هایی هستند که به خاطر واکنش ضدالتهابی قوی شأن شناخته می شوند و دانه های کاکائو منبع خوبی از این آنتی اکسیدان ها هستند.تحقیقات نشان میدهد که مصرف بیشتر فلاونوئیدهای رژیمی با خطر کمتر بیماری قلبی عروقی مرتبط می باشد.شکلات تلخ دارای فلاونوئیدهای زیادی است، خصوصاً یک زیرگروه به نام فلاوانول که با کاهش خطر بیماریهای قلبی مرتبط می باشد.برخی مطالعات نشان می دهند که مصرف شکلات یا کاکائو با کاهش مقاومت به انسولین و فشار خون بالا در بزرگسالان ارتباط دارد.فرضیه این مطالعه این است که مکمل کاکائو سبب کاهش پیری و التهاب اپی ژنتیکی می شود و در نتیجه خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را می کاهد.شکلات تلخ بطور خاص به سبب مزایای سلامتی خود بعنوان منبع طبیعی و خوب آنتی اکسیدان ها و همین طور آهن، مس و سایر عناصر مفید برای قلب و سلامت مورد توجه قرار گرفته است.به گفته دکتر دانگ: «خوردن شکلات در حد اعتدال، موجب کاهش کلسترول، فشار خون، زوال شناختی و افزایش واکنش ایمنی به مهاجمان مانند ویروس کرونا می شود.»به گفته پژوهشگران، برای افراد چاق مبتلا به بیماری کبد چرب، مصرف پودر کاکائو مفید می باشد. 1400/07/01 12:22:08 5.0 از 5 712 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , ایمنی , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی پربحث ترین ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم جدیدترین ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی