روغن پالم به پیشرفت سرطان کمک می نماید مطالعات محققان اسپانیایی نشان می دهد؛ به گزارش مین فود تحقیقات جدید روی موش ها نشان داده است که ماده موجود در روغن پالم امکان دارد سبب متاستاز سرطان شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، اسیدهای چرب بلوک های اصلی سازنده چربی در بدن ما و غذایی است که می خوریم. آنها می توانند بعنوان سوخت برای مسیرهای متابولیک عمل کنند. اسیدهای چرب برای سلامتی ضروری هستند، اما تغییر متابولیسم و جذب اسیدهای چرب یکی از مشخصه های متاستاز سرطان است. سه نوع اصلی اسید چرب وجود دارد که بر مبنای شیمی آنها طبقه بندی می شوند: • اسیدهای چرب مونوغیراشباع، که با کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب مرتبط هستند؛ • اسیدهای چرب پلی غیراشباع، که در مقابل خطر زوال عقل و بیماری عروق کرونر قلب محافظت می کنند؛ و • اسیدهای چرب اشباع شده و چربی های ترانس که با افزایش ریسک بیماری عروق کرونر قلب مرتبط هستند. سلول های سرطانی می توانند متابولیسم خویش را برای تولید انرژی مورد نیاز برای رشد و بقای نهایی خود تغییر دهند. متابولیسم اسیدهای چرب نقش مهمی در تأمین انرژی و ماکرومولکول ها برای پیشرفت سرطان دارد. اکنون نتایج یک تحقیق نشان داده است که اسید پالمتیک، یک نوع اسیدچرب موجود در روغن پالم، که از مواد تشکیل دهنده رایج در تولید کیک، بیسکویت و شکلات است، می تواند روند متاستاز یا گسترش سرطان را افزایش دهد. متاستاز زمانی اتفاق می افتد که سلول های سرطانی از توده اصلی تومور دور شده و وارد جریان خون یا لنفاوی می شوند و به آنها اجازه می دهند حرکت کنند و به تومور در سایر قسمت های بدن تبدیل شوند. دکتر «سالوادور آزنار بنیتا»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه تحقیقات زیست پزشکی در بارسلونا، سلول های سرطانی دهان و پوست انسان را در معرض سه ماده غذایی حاوی اسید پالمیتیک، اسید اولئیک و اسید لینولئیک قرار دادند. بعد از ۴ روز قرار گرفتن در معرض این اسیدهای چرب، محققان سلول ها را به موش ها منتقل کردند. موش ها یک رژیم غذایی معمولی دریافت نمودند. نتایج نشان داد هیچیک از اسیدهای چرب سبب تشدید سرطان نشدند، اما اسید پالمیتیک، سبب افزایش بیان ژن های در رابطه با متاستاز و اندازه ضایعات متاستاتیک موجود شد. اثرات اسیدچرب امکان دارد بسته به نوع تومور متفاوت باشد. بعنوان مثال، در این مطالعه مشخص شد اسید اولئیک از گسترش هر دو سرطان دهان و پوست جلوگیری می کند، اما مطالعات قبلی نشان داده است که این اسید سبب گسترش سرطان دهانه رحم می شود. پروفسور «علی شیلاتی فرد»، یکی از نویسندگان این مطالعه و مدیر موسسه اپی ژنتیک Simpson Querrey، می گوید: «تنظیم متاستاز آخرین چاره برای درمان سرطان است و نشان داده است که یافته ها امکان دارد منجر به نسلی از درمان های جدید متمرکز بر متابولیسم اسیدهای چرب شود.» 1400/08/29 20:53:28 5.0 از 5 947 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد جدیدترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی