روغن پالم به پیشرفت سرطان کمک می نماید مطالعات محققان اسپانیایی نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات جدید روی موش ها نشان میدهد که ماده موجود در روغن پالم ممکنست موجب متاستاز سرطان شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، اسیدهای چرب بلوک های اصلی سازنده چربی در بدن ما و غذایی است که می خوریم. آنها می توانند بعنوان سوخت برای مسیرهای متابولیک عمل کنند. اسیدهای چرب برای سلامتی ضروری هستند، اما تغییر متابولیسم و جذب اسیدهای چرب یکی از مشخصه های متاستاز سرطان است. سه نوع اصلی اسید چرب وجود دارد که برمبنای شیمی آنها طبقه بندی می شوند: • اسیدهای چرب مونوغیراشباع، که با کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب مرتبط هستند؛ • اسیدهای چرب پلی غیراشباع، که در مقابل خطر زوال عقل و بیماری عروق کرونر قلب محافظت می کنند؛ و • اسیدهای چرب اشباع شده و چربی های ترانس که با افزایش ریسک بیماری عروق کرونر قلب مرتبط هستند. سلول های سرطانی می توانند متابولیسم خودرا برای تولید انرژی مورد نیاز برای رشد و بقای نهایی خود تغییر دهند. متابولیسم اسیدهای چرب نقش مهمی در تامین انرژی و ماکرومولکول ها برای پیشرفت سرطان دارد. اکنون نتایج یک پژوهش نشان داده است که اسید پالمتیک، یک نوع اسیدچرب موجود در روغن پالم، که از مواد تشکیل دهنده رایج در تولید کیک، بیسکویت و شکلات است، می تواند روند متاستاز یا گسترش سرطان را افزایش دهد. متاستاز زمانی اتفاق می افتد که سلول های سرطانی از توده اصلی تومور دور شده و وارد جریان خون یا لنفاوی می شوند و به آنها اجازه می دهند حرکت کنند و به تومور در سایر قسمت های بدن تبدیل شوند. دکتر «سالوادور آزنار بنیتا»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه تحقیقات زیست پزشکی در بارسلونا، سلول های سرطانی دهان و پوست انسان را در معرض سه ماده غذایی حاوی اسید پالمیتیک، اسید اولئیک و اسید لینولئیک قرار دادند. بعد از ۴ روز قرار گرفتن در معرض این اسیدهای چرب، پژوهشگران سلول ها را به موش ها منتقل کردند. موش ها یک رژیم غذایی معمولی دریافت نمودند. نتایج نشان داد هیچیک از اسیدهای چرب موجب تشدید سرطان نشدند، اما اسید پالمیتیک، موجب افزایش بیان ژن های در رابطه با متاستاز و اندازه ضایعات متاستاتیک موجود شد. اثرات اسیدچرب ممکنست بسته به نوع تومور متفاوت باشد. بعنوان مثال، در این مطالعه مشخص شد اسید اولئیک از گسترش هر دو سرطان دهان و پوست جلوگیری می کند، اما مطالعات قبلی نشان میدهد که این اسید موجب گسترش سرطان دهانه رحم می شود. پروفسور «علی شیلاتی فرد»، یکی از نویسندگان این مطالعه و مدیر موسسه اپی ژنتیک Simpson Querrey، می گوید: «تنظیم متاستاز آخرین راهکار برای درمان سرطان است و نشان میدهد که یافته ها ممکنست منجر به نسلی از درمان های جدید متمرکز بر متابولیسم اسیدهای چرب شود.» منبع: minfood.ir 1400/09/05 13:39:43 5.0 از 5 768 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر جدیدترین ها نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی