رژیم غذایی در زمستان باید چگونه باشد؟ یک متخصص علوم تغذیه ضمن تشریح راهکارهای تغذیه ای برای فصول سرد سال، بر مصرف به اندازه میوه ها و سبزیجات اصرار کرد و اظهار داشت: علاوه بر این که میوه و سبزیجات آنتی اکسیدان بدن را تامین می کنند، به سبب دارا بودن فیبر بالا دفع آلاینده ها را از سیستم گوارشی می افزایند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر آرزو رضازاده، اظهار داشت: بطور کل نیازهای تغذیه ای ما در وضعیت مختلف سال چندان تفاوتی ندارد؛ البته رهنمودهای تغذیه ای ایران سفارش می کند ما روزانه به میزان کافی از گروه غذایی اصلی نان و غلات، میوه و سبزی و گروه هایی که حاوی پروتئین بالایی هستند نظیر حبوبات، تخم مرغ، گوشت و لبنیات استفاده نمائیم و در هر گروه هم موارد مختلف را مصرف نماییم. بطور مثال در گروه میوه ها فقط به یک نوع میوه خاص اکتفا نکنیم و تنوعی از انواع میوه های فصل را دریافت نماییم. او افزود: یک نکته مهم در فصل سرد سال دریافت مواد غذایی با محتوای آنتی اکسیدانی بالا است. در فصول سرد سال به سبب قرار گیری بیشتر در محیط های بسته احتمال سرایت عوامل ویروس و باکتریایی افزایش می یابد و از سویی در ایام زمستان به سبب خشکی هوا رطوبت لایه مخاط دستگاه تنفسی کم شده و توان این لایه برای دفع ذرات میکروبی و ویروسی کم شده و افراد مستعد مبتلاشدن به بیماریها می شوند؛ بدین سبب آنتی اکسیدان ها به مقاوم شدن بدن ما در مقابل این شرایط کمک می نماید. این متخصص علوم تغذیه، اشاره کرد: میوه ها و سبزیجات زرد، نارنجی و قرمز، سرشار از ویتامین A و پیش سازهای آن هستند؛ انواع مراکبات، خرمالو، کدوحلوایی و هویج سرشار از پیش سازهای ویتامین A هستند. اقلام غذایی سرشار از ویتامین C مانند مرکبات، فلفل شیرین تازه همراه غذا، سبزیجات برگ سبز نیز به شدت سفارش می شود تا آنتی اکسیدان مورد نیاز بدن ما را تامین کنند. وی با اشاره به این که در این فصل به سبب افزایش میزان آلاینده ها در هوا ما مستعد دریافت موادی هستیم که حالت اکسیداتیو دارند، اظهار نمود: بدین سبب سفارش می شود مواد شامل آنتی اکسیدان مصرف نماییم. در کنار آن برخی مواد غذایی به سبب دارا بودن مواد حاوی سلنیوم و گوگرد خاصیت سم زدایی دارند. موادی مانند سیر و پیاز می توانند سیستم سم زدایی بدن را تقویت نمایند. مصرف منابع حاوی سلنیوم مانند انواع مغزها، مواد گوشتی و تعدادی از میوه ها مثل موز و قارچ به شدت سفارش می شود. بنابر اعلام کانال خبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی ادامه داد: همین طور منیزیم بعنوان ماده ای شناخته می شود که دفع کننده سربی است که در وضعیت آلایندگی هوا در معرض آن قرار داریم. منیزیم در انواع سبزیجات با برگ تیره و سبوس غلات موجود است بنابراین؛ سفارش می شود روزانه ۳ تا ۵ سهم از سبزیجات رنگ تیره حتما مصرف کنید برای اینکه دارای فیبر بالایی هم هستند که دفع آلاینده ها را از سیستم گوارشی می افزاید. هر سهم سبزیجات به اندازه یک لیوان سبزیجات خام خورد شده یا نصف لیوان سبزیجات پخته شده و یا یک عدد هویج یا هر سبزیجات متوسط دیگر است. بطور کلی اگر روزانه ۴۰۰ گرم میوه و سبزی مصرف نماییم فیبر کافی به بدن می رسد و از مزایای آن بهره مند می شویم. 1400/10/16 12:01:38 5.0 از 5 859 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی