چای از مبتلا شدن به سرطان پیشگیری می کند

مطالعات نشان می دهد؛

چای از مبتلا شدن به سرطان پیشگیری می کند نتایج یک تحقیق نشان داد که نوشیدن چای امکان دارد سلامت قلب و مغز، عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشد و خطر سرطان را کم کند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان خاطرنشان کردند که برای اثبات بیشتر این اثرات مفید مصرف چای، به شواهد باکیفیت بهتری نیاز است.
چای پس از آب دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. چهار نوع اصلی چای شامل سفید، سبز، اولانگ و سیاه است. هر چهار چای از یک گیاه به نام Camellia sinensis گرفته می شوند، اما نحوه فرآوری آنها بعد از برداشت متفاوت می باشد.
چای حاوی مجموعه وسیعی از اجزای دارای فعالیت بیولوژیکی، همچون فلاونوئیدها، ال تیانین و کافئین است. خیلی از اثرات مفید چای به علت سطوح بالای فلاونوئیدها مانند کاتچین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.
تفاوت در فرایند تولید می تواند بر ترکیب شیمیایی و اثرات مفید انواع مختلف چای تاثیر بگذارد. بعنوان مثال، چای سبز پیش از این که اکسید شود برشته می شود و ازاین رو حاوی سطوح بالاتری از کاتچین است. در مقابل، چای سیاه اجازه اکسید شدن داشته و دارای سطوح پایین تری از کاتچین است. در همین حال، چای سیاه حاوی مقادیر بیشتری از فلاونوئیدهای دیگر به نام تآروبیگین و تافلاوین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هم هستند.
تعدادی از مطالعات مشاهده ای نشان داده است که مصرف چای با بهبود عملکرد شناختی مرتبط می باشد.
هر فنجان چای حاوی حدود ۳۵ تا ۶۰ میلی گرم کافئین است که امکان دارد به افزایش توجه و بهبود خلق و خوی برخی افراد بعد از مصرف چای کمک نماید. چای همینطور حاوی تیانین است که برای افزایش توجه و کاهش اضطراب و استرس پیشنهاد شده است.
محققان فکر می کنند که وجود تیانین و کافئین امکان دارد به صورت بالقوه احساس آرامش همزمان ایجاد نماید و توجه را بهبود بخشد. علاوه بر این، شواهد محدود نشان داده است که مصرف تیانین و کافئین با هم امکان دارد منجر به افزایش توجه بیشتر نسبت به مصرف هر یک از این مواد به تنهایی شود.
پس از بیماری های قلبی عروقی، سرطان دومین عامل مرگ و میر است. اصلاح عامل های سبک زندگی مانند رژیم غذایی، کم تحرکی، سیگار کشیدن و چاقی می تواند از ۳۰ تا ۴۰ درصد همه سرطان ها پیشگیری کند.
شواهد پیش بالینی قابل قبول زیادی وجود دارد که خواص ضدسرطانی چای و به طور عمده ترکیبات بیواکتیو آن (فلاونوئیدها) را در مقابل تحریک و پیشرفت شروع سرطان نشان داده است.


منبع:

1401/02/20
23:36:17
5.0 از 5
518
تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , ایمنی , بیمار
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است