چای از مبتلاشدن به سرطان پیشگیری می کند مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: نتایج یک پژوهش نشان داد که نوشیدن چای ممکنست سلامت قلب و مغز، عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشد و خطر سرطان را کم کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، پژوهشگران خاطرنشان کردند که برای اثبات بیشتر این اثرات مفید مصرف چای، به شواهد باکیفیت بهتری نیاز است. چای پس از آب دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. چهار نوع اصلی چای شامل سفید، سبز، اولانگ و سیاه است. هر چهار چای از یک گیاه به نام Camellia sinensis گرفته می شوند، اما نحوه فرآوری آنها بعد از برداشت متفاوت می باشد. چای حاوی مجموعه وسیعی از اجزای دارای فعالیت بیولوژیکی، همچون فلاونوئیدها، ال تیانین و کافئین است. خیلی از اثرات مفید چای به سبب سطوح بالای فلاونوئیدها مانند کاتچین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. تفاوت در پروسه تولید می تواند بر ترکیب شیمیایی و اثرات مفید انواع مختلف چای تأثیر بگذارد. بعنوان مثال، چای سبز پیش از این که اکسید شود برشته می شود و بدین جهت حاوی سطوح بالاتری از کاتچین است. در مقابل، چای سیاه اجازه اکسید شدن داشته و دارای سطوح پایین تری از کاتچین است. در همین حال، چای سیاه حاوی مقادیر بیشتری از فلاونوئیدهای دیگر به نام تآروبیگین و تافلاوین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز هستند. تعدادی از مطالعات مشاهده ای نشان میدهد که مصرف چای با بهبود عملکرد شناختی مرتبط می باشد. هر فنجان چای حاوی حدود ۳۵ تا ۶۰ میلی گرم کافئین است که ممکنست به افزایش توجه و بهبود خلق و خوی برخی افراد بعد از مصرف چای کمک نماید. چای همین طور حاوی تیانین است که برای افزایش توجه و کاهش اضطراب و استرس پیشنهاد شده است. محققان فکر می کنند که وجود تیانین و کافئین ممکنست بطور بالقوه احساس آرامش همزمان بوجود آورد و توجه را بهبود بخشد. علاوه بر این، شواهد محدود نشان میدهد که مصرف تیانین و کافئین با هم ممکنست منجر به افزایش توجه بیشتر نسبت به مصرف هر یک از این مواد به تنهایی شود. پس از بیماریهای قلبی عروقی، سرطان دومین عامل مرگ و میر است. اصلاح شاخصهای سبک زندگی مانند رژیم غذایی، کم تحرکی، سیگار کشیدن و چاقی می تواند از ۳۰ تا ۴۰ درصد همه سرطان ها پیشگیری کند. شواهد پیش بالینی قابل قبول زیادی وجود دارد که خواص ضدسرطانی چای و عمدتا ترکیبات بیواکتیو آن (فلاونوئیدها) را در مقابل تحریک و پیشرفت شروع سرطان نشان میدهد. منبع: minfood.ir 1401/02/26 10:03:20 5.0 از 5 741 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , ایمنی , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی