بررسی راه های پیشگیری از آنفلوآنزای پرندگان درقالب همایش ملی كرج مین فود: كرج- كارشناسان و محققان كشوری در همایشی كه روز سه شنبه در موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی رازی مستقر در كرج برگزار شد، راه های پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را در دست بررسی قرار دادند. به گزارش مین فود به نقل از ایرنا، دكتر علی اسحاقی رئیس موسسه رازی، دكتر علی اصغر ماكنعلی معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشكی، دكتر محمدمهدی گویا رئیس مركز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، شماری از مسئولان، دامپزشكان، كلینیسین ها و بهره برداران صنعت طیور دراین همایش حضور دارند. در این همایش یك روزه كه با هدف ارتقای آگاهی و كنترل بیشتر بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان برگزار شده است، درباره اهمیت بیماری آنفلوانزا و خسارت های اقتصادی این بیماری در فارم های پرورشی، نقش سازمان دامپزشكی در مبارزه با بیماری، اهمیت بیماری آنفلوانزای پرندگان در بهداشت انسان، ویروس شناسی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و بیماری زایی ویروس سخنرانی خواهد شد. نوبت پس از ظهر هم به برگزاری نشست تخصصی كلینیسین های برجسته كشور و انتقال تجارب آنها از فارم های مبتلا به بیماری اختصاص دارد.6156/ 6155 خبرنگار: نوشین طهماسبی**انتشاردهنده: محمد عزیزپور 1396/11/24 14:41:25 5.0 از 5 4562 تگهای خبر: بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی