فواید زردآلو برای سلامتی به گزارش مین فود، زردآلو سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و فواید متنوعی برای سلامتی انسان دارد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، زردآلو به علت داشتن مقادیر بالای ویتامین ها، زردینه ها و پتاسیم فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد. زردینه ها برای محافظت و تقویت رگ های خونی مفید هستند و در عین حال علایم التهاب را هم کم می کنند. پتاسیم، یک ماده معدنی مهم برای عملکرد اعصاب و عضلات است و همینطور از فشار خون سالم و سلامت قلب هم حمایت می کند. در ادامه به نقل از "وب ام دی" به چند مورد دیگر از فواید این میوه خواهیم پرداخت. * حفاظت از پوست آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E و ویتامین C به علت داشتن خواص تقویت کننده پوست، شناخته شده اند. آنها می توانند به حفاظت از سلول های پوست در مقابل اشعه فرا بنفش (UV)، کاهش علایم چین و چروک های اولیه و بهبود خاصیت ارتجاعی پوست، کمک کنند. * کمک به سلامت چشم زردآلو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدها بوده و برای بهبود سلامت چشم بسیار عالی است. مواد مغذی زردآلو همینطور به کاهش خطر مبتلا شدن به تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) و آب مروارید هم کمک می کنند. * کمک به هضم بهتر غذا زردآلو مقدار زیادی فیبر غذایی خوب دارد که به دستگاه گوارش کمک می نماید. فیبر محلول به دستگاه گوارش کمک می نماید آب کافی را حفظ نموده و منجر به رشد باکتری های خوب می شود. فیبر نامحلول هم برای باکتری های سالم روده مفید می باشد. منبع: مین فود 1401/06/29 12:01:56 5.0 از 5 604 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , دستگاه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار جدیدترین ها مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی