دلیلهای کم اشتهایی سالمندان رئیس گروه تغذیه و امور دارویی عنوان كرد؛ مین فود: رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در رابطه با دلیلهای کم اشتهایی افراد سالمند، توضیحاتی ارائه داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فرشته فزونی، با اشاره به کاهش حس چشایی در سالمندان، اظهار داشت: با افزایش سن، حس چشایی کاهش پیدا می کند که موجب می شود لذت غذا خوردن کم شود و این احساس بی مزه بودن غذاها سبب تمایل بیشتر به مصرف شیرینی و شوری می شود. به گفته ی ایشان، تهوع، کاهش اشتها و تغییر طعم غذاها که از عوارض جانبی داروها خصوصاً داروهای مسهل و مُدر است نیز ممکنست منجر به عدم تمایل به غذا خوردن و حذف وعده غذایی اصلی در سالمندان شود. فزونی، مشکلات دندانی، ناتوانی های حرکتی، تحلیل عضلانی، کم تحرکی و محدودیت های مالی را از دیگر عوامل دریافت ناکافی مواد غذایی برشمرد. رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افسردگی در سالمندی را به عنوان یکی از دلیلهای کاهش اشتها در سالمندان برشمرد و همراهی فرزندان و نزدیکان با سالمندان را در حل این مشکل کمک کننده عنوان نمود. وی، آلزایمر و دمانس را نیز همچون مواردی برشمرد که موجب فراموشی در تهیه و خوردن غذا شده و یکی از علل سوءتغذیه در سالمندان شمرده می شود. فزونی با توجه به این که در سالمندان نیاز به انرژی کاسته می شود، اشاره کرد: پروتئین مورد نیاز بدن سالمندان باید از منابع باکیفیت بالا (از لحاظ پروتئین) مانند گوشت های کم چرب، مرغ، ماهی، سفیده تخم مرغ، فرآورده های لبنی بدون چربی یا کم چرب تامین شود. غلات و حبوبات نیز از منابع گیاهی پروتئین هستند که اگر با هم مصرف شوند اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می کنند. رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی با اشاره به کاهش جذب برخی ویتامین ها در دوران سالمندی اضافه کرد: جذب ویتامین D و کلسیم با افزایش سن کاهش پیدا می کند. بدین سبب نیاز بدن به مصرف منابع غنی کلسیم (مانند شیر و لبنیات) و ویتامین Dافزایش می یابد و سفارش می شود سالمندان مکمل ویتامین Dو کلسیم مصرف کنند. وی اشاره کرد: در این سنین جذب ویتامین B۱۲ در بدن نیز کاهش پیدا می کند بدین سبب مصرف مقدار مناسبی از گوشت قرمز، ماهی، شیر و تخم مرغ، طبق هرم گروههای غذایی سفارش می شود. فزونی با سفارش به مصرف غذاهای حاوی روی توسط سالمندان؛ گوشت، شیر، حبوبات و گندم را به عنوان منابع غذایی غنی روی معرفی نمود. منبع: مین فود 1401/07/20 16:47:11 5.0 از 5 807 تگهای خبر: اشتها , بهداشت , پزشك , تخم مرغ این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد آیا مصرف زیاد آب سبب کبد چرب می شود؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان پربحث ترین ها ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران جدیدترین ها ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می گذارد دفع سنگ کلیه قطعی کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید آیا مصرف زیاد آب سبب کبد چرب می شود؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی