دلیلهای کم اشتهایی سالمندان رئیس گروه تغذیه و امور دارویی عنوان كرد؛ مین فود: رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در رابطه با دلیلهای کم اشتهایی افراد سالمند، توضیحاتی ارائه داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فرشته فزونی، با اشاره به کاهش حس چشایی در سالمندان، اظهار داشت: با افزایش سن، حس چشایی کاهش پیدا می کند که موجب می شود لذت غذا خوردن کم شود و این احساس بی مزه بودن غذاها سبب تمایل بیشتر به مصرف شیرینی و شوری می شود. به گفته ی ایشان، تهوع، کاهش اشتها و تغییر طعم غذاها که از عوارض جانبی داروها خصوصاً داروهای مسهل و مُدر است نیز ممکنست منجر به عدم تمایل به غذا خوردن و حذف وعده غذایی اصلی در سالمندان شود. فزونی، مشکلات دندانی، ناتوانی های حرکتی، تحلیل عضلانی، کم تحرکی و محدودیت های مالی را از دیگر عوامل دریافت ناکافی مواد غذایی برشمرد. رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افسردگی در سالمندی را به عنوان یکی از دلیلهای کاهش اشتها در سالمندان برشمرد و همراهی فرزندان و نزدیکان با سالمندان را در حل این مشکل کمک کننده عنوان نمود. وی، آلزایمر و دمانس را نیز همچون مواردی برشمرد که موجب فراموشی در تهیه و خوردن غذا شده و یکی از علل سوءتغذیه در سالمندان شمرده می شود. فزونی با توجه به این که در سالمندان نیاز به انرژی کاسته می شود، اشاره کرد: پروتئین مورد نیاز بدن سالمندان باید از منابع باکیفیت بالا (از لحاظ پروتئین) مانند گوشت های کم چرب، مرغ، ماهی، سفیده تخم مرغ، فرآورده های لبنی بدون چربی یا کم چرب تامین شود. غلات و حبوبات نیز از منابع گیاهی پروتئین هستند که اگر با هم مصرف شوند اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می کنند. رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی با اشاره به کاهش جذب برخی ویتامین ها در دوران سالمندی اضافه کرد: جذب ویتامین D و کلسیم با افزایش سن کاهش پیدا می کند. بدین سبب نیاز بدن به مصرف منابع غنی کلسیم (مانند شیر و لبنیات) و ویتامین Dافزایش می یابد و سفارش می شود سالمندان مکمل ویتامین Dو کلسیم مصرف کنند. وی اشاره کرد: در این سنین جذب ویتامین B۱۲ در بدن نیز کاهش پیدا می کند بدین سبب مصرف مقدار مناسبی از گوشت قرمز، ماهی، شیر و تخم مرغ، طبق هرم گروههای غذایی سفارش می شود. فزونی با سفارش به مصرف غذاهای حاوی روی توسط سالمندان؛ گوشت، شیر، حبوبات و گندم را به عنوان منابع غذایی غنی روی معرفی نمود. منبع: مین فود 1401/07/20 16:47:11 5.0 از 5 829 تگهای خبر: اشتها , بهداشت , پزشك , تخم مرغ این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صلاحیت نامزد های هیات مدیره نظام پزشکی، رد یا تأیید قطعی نشده است تأکید وزیر بهداشت بر شناسایی علل معلولیت ها و ناتوانی ها امگا 3 در مقابل نزدیک بینی محافظت بوجود می آورد امگا ۳ در برابر نزدیک بینی محافظت ایجاد می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پربحث ترین ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند جدیدترین ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی سوله سازی تهران خدمات امداد خودرو اسلامشهر از کارت درسته فردا مهلت نهایی انتخاب رشته کنکوری ها صلاحیت نامزد های هیات مدیره نظام پزشکی، رد یا تأیید قطعی نشده است تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی