کدام غذاها علایم سرماخوردگی را بدتر می کنند؟ مین فود: درد و خارش گلو، سرفه خشک و کوتاه و گرفتگی بینی از علایم رایجی هستند که بطور معمول هنگام سرماخوردگی و سایر بیماریهای تنفسی آنها را تجربه می کنیم؛ علائمی که با گذشت زمان بهبود می یابند البته به شرط درمان بموقع و عدم مصرف خوراکی هایی که ممکنست شرایط بیماری را تشدید کنند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، درمان کامل سرماخوردگی حدود ۵ روز طول می کشد اما اگر رژیم غذایی و روش زندگیمان را تغییر ندهیم، شاهد بدتر شدن علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا خواهیم بود. بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، ممنوعیت های غذایی در هنگام مبتلاشدن به بیماریهای ویروسی فصول سرد سال شامل موارد زیر است: _ شیرینی ها: مصرف زیاد قند می تواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کند. افزایش قند خون موجب مهار کار گلبول های سفید خون می شود و عفونت در بدن توسعه می یابد. بعلاوه، مصرف شکر موجب افزایش التهاب در بدن می شود. _ کربوهیدرات های ساده: این نوع کربوهیدرات ها نیز موجب افزایش قند خون می شوند. البته همه کربوهیدرات ها بد نیستند. نان گندم کامل، غلات کامل و... را در هنگام سرماخوردگی مصرف کنید چون حاوی فیبر فراوان است و التهاب بدن را می کاهد. _ غذاهای تند: ادویه های تند بااینکه برای رفع احتقان بینی در هنگام سرماخوردگی مفیدند، اما اگر مبتلا به آنفلوآنزا هستید و از معده درد نیز رنج می برید، به هیچ وجه غذایتان را تند نکنید. _ میوه های خانواده مرکبات: اگرچه این میوه ها سرشار از ویتامین C هستند، اما به کسانی که در هنگام سرماخوردگی و آنفلوآنزا معده درد دارند، باز هم سفارش می شود علاوه بر غذاهای تند، از مصرف مرکبات اجتناب کنند چون این میوه ها موجب تحریک معده شده و حالت تهوع را تشدید می کنند. _ غذاهای چرب: وقتی سرما می خورید یا آنفلوآنزا دارید، اشتهایتان کم می شود. در این هنگام مصرف غذاهای چرب التهاب بدن را بالا می برد. _ آب نبات های بدون قند: این نوع آب نبات حاوی سوربیتول است که می تواند مشکلات گوارشی را تشدید کند. سوربیتول قابل هضم نیست و می تواند موجب اسهال و ناراحتی معده شود. اسهال در سرماخوردگی خطرناکست چون موجب کاهش آب بدن می شود. _ کافئین: نوشیدنی های کافئین دار بدن را کم آب می کنند. این نوشیدنی ها اگر همراه قند باشند، التهاب بدن را افزایش داده و مقابله با عفونت ها را مشکل تر می کنند. _ غذاهای ترد: این غذاها می توانند گلو را تحریک کرده و سرفه را تشدید کنند. کراکر، آجیل و حتی سبزیجات خام را در هنگام سرماخوردگی مصرف نکنید. _ ترشیجات: این غذاها نیز چون حاوی سرکه و نمک هستند، التهاب گلو را می افزایند. 1401/08/09 08:44:54 5.0 از 5 255 تگهای خبر: آب , اشتها , ایمنی , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ارتباط کم خوابی در نوجوانی با خطر مبتلا شدن به ام اس قهوه ریسک صدمه کبدی را در افراد دیابتی کاهش می دهد سنگینی چاقی بر دوش نظام سلامت کشور نمک عامل فشار خون بالا نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر یخچال خرید و فروش خودرو دانلود آهنگ جدید و قدیمی طراحی سایت طراحی لوگو فیش حج نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا پربیننده ترین ها صبحانه پرپروتئین به جلوگیری از چاقی کمک می کند خودداری برخی شرکت های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو و تجهیزات پزشکی به ایران عیسی زاده: تقویت بنیان خانواده منجر به کاهش لطمه های اجتماعی می شود خرید انواع تندیس پربحث ترین ها ارتباط کم خوابی در نوجوانی با خطر مبتلا شدن به ام اس قهوه ریسک صدمه کبدی را در افراد دیابتی کاهش می دهد سنگینی چاقی بر دوش نظام سلامت کشور نمک عامل فشار خون بالا جدیدترین ها ارتباط کم خوابی در نوجوانی با خطر مبتلا شدن به ام اس قهوه ریسک صدمه کبدی را در افراد دیابتی کاهش می دهد سنگینی چاقی بر دوش نظام سلامت کشور نمک عامل فشار خون بالا خرید تجهیزات تعمیرگاهی باورهای اشتباه مردم از نان سنگک شناسایی 71 بیمار جدید کرونا در کشور و فوت 2 تن دیگر در شبانه روز گذشته وضعیت کرونا در کودکان در هشتمین موج بهترین سالن های زیبایی کرج 6 ماده غذایی جایگزین ایبوپروفن برای تسکین درد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی