مصرف شیر و لبنیات را در هوای آلوده فراموش نکنید به گزارش مین فود، آلودگی های محیطی می توانند از راه تداخلات انسانی یا پدیده های طبیعی اتفاق بیفتند. آلودگی های محیطی در هوا، مهم ترین عامل خطر در بروز بیماری های تنفسی، ریوی، آسم، پوستی، چشمی و سرطان بوده و به مرور زمان می توانند باعث آلزایمر و پارکینسون شوند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، منبع آلودگی از حجم کوچک مثل خاکستر سیگار تا حجم بزرگ مثل سوخت ماشین ها و فعالیتهای صنعتی را در برمی گیرد. این ذرات آلوده به مرور زمان سبب بروز بیماری های تنفسی، ریوی و سرطان می شوند. آلودگی محیطی با بیشتر مرگ و میرها ارتباط مستقیم دارد.بر همین اساس کارشناسان تغذیه مصرف شیر و لبنیات کم چرب را به همه گروههای سنی به صورت روزانه و به خصوص افراد تحت خطر در کارخانه ها و معدن ها و همینطور محیط های کاری پرتوزا سفارش می کنند. همانطور که می دانید مکانهای آلوده دارای فلزات سنگین همچون سرب است که به سادگی از راه تنفس بعنوان یک سم وارد بدن می شوند. شیر منبع پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم است و این ریزمغذی ها می توانند فلزات سنگین از قبیل سرب را مهار کرده تا در بدن پخش نشوند و از راه ادرار و مدفوع دفع شوند. همینطور مصرف شیر و فراورده های آن سبب نرم شدن مخاط تنفسی می شود.در زیر گروه شیر و لبنیات هرم غذایی توضیح داده شده است: گروه شیر و لبنیات: شامل شیر و فرآورده های آن مانند ماست، پنیر، کشک، بستنی و دوغ است. این گروه دارای کلسیم، پروتئین، فسفر، ویتامین B۱۲ و B۲ و سایر مواد مغذی بوده و بهترین منبع تأمین کننده کلسیم هستند که برای رشد و استقامت استخوان و دندان ضروریست.میزان سفارش شده مصرف روزانه لبنیات بین دو تا سه واحد است.یک واحد از این گروه برابر است با یک لیوان شیر یا ماست کم چرب (کمتر از ۲.۵ درصد) یا ۴۵ تا ۶۰ گرم پنیر معمولی معادل یک و نیم قوطی کبریت یا یک چهارم لیوان کشک یا دو لیوان دوغ یا یک و نیم لیوان بستنی پاستوریزه.باید توجه کرد که یک لیوان شیر کم چرب ۲۴۰ سی سی شامل ۱۰۲ کیلو کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۱۲ گرم کربوهیدرات، ۱۳ گرم قند، ۲ گرم چربی و حاوی منیزیم، پتاسیم، فسفر، کلسیم و ویتامین دی، B۱۲ و B۲ است. 1401/09/04 13:20:23 5.0 از 5 665 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید جدیدترین ها اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی