بدترین رژیم های کاهش وزن مین فود: آن هایی که دنبال کاهش وزن بی دردسرند اغلب سراغ رژیم کتو یا پالئو می روند؛ اما پژوهش های جدید نشان می دهند این نوع رژیم ها هم ناسالم اند و هم برای محیط زیست زیان بارند. به گزارش مین فود به نقل از ایندیپندنت، مطالعه ای که در دانشگاه تولین در نیواورلئان ایالات متحده آمریکا انجام شد، نشان داد این روش های کاهش وزن از نظر کیفیت کلی تغذیه کمترین امتیاز و از نظر انتشار کربن در بالاترین رتبه قرار دارند. دیه گو رز، نویسنده ارشد این مطالعه در اطلاعیه ای اعلام نمود: «از آنجا که این رژیم ها بر پایه گوشت قرار دارند، به تاثیر آنها روی تغییرات اقلیمی مشکوک بودیم. تا حالا کسی کل این رژیم هایی را که بدون مشورت با متخصص انتخاب می شوند، بر پایه یک چارچوب مشترک با هم مقایسه نکرده بود.» در این مطالعه که در نشریه آمریکایی «تغذیه بالینی» (Clinical Nutrition) انتشار یافت، شش رژیم غذایی محبوب با بهره گیری از داده های پیمایش ملی بهداشت و تغذیه مراکز کنترل و پیش گیری از بیماریها بررسی شدند. به این صورت که برمبنای شاخص تغذیه سالم فدرال، به این رژیم ها امتیاز دادند و میانگین امتیاز ۱۶ هزار شرکت کننده ای را که از هریک از رژیم ها پیروی می کردند، محاسبه کردند. رژیم کتو مقدار زیادی چربی و مقدار اندکی کربوهیدرات دارد. طبق براوردها، این رژیم به ازای هر هزار کالری مصرفی، حدود ۲.۹ کیلو دی اکسیدکربن تولید می کند. رژیم پالئو که در آن از گوشت، آجیل و سبزیجات استفاده می شود و مصرف غلات و حبوبات در آن ممنوع می باشد، در رژیم های غذایی پایین ترین امتیاز کیفی را دارد. ردپای کربن آن بالا است و برای هر هزار کالری مصرفی، حدود ۲.۵ کیلو دی اکسیدکربن تولید می کند. رژیم های وگن (خام گیاه خواری) کمترین ردپای کربن را به جا می گذارند و به ازای هر هزار کالری مصرفی تنها ۰.۶ کیلو دی اکسیدکربن تولید می کنند؛ ۲۵ درصد کمتر از دی اکسیدکربن تولیدی در رژیم کتو. رژیم غذایی پسکترین (pescatarian) که در آن خوردن گوشت و مرغ بدون مجوز اما مصرف ماهی مجاز است، بالاترین امتیاز کیفیت تغذیه رژیم های موردبررسی را به دست آورد و رژیم های غذایی گیاهخواری و وگن در مرتبه پس از آن قرار گرفتند. این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی همه چیزخواری ــ رایج ترین رژیم غذایی که ۸۶ درصد مردم پیرو آن هستندـ از نظر کیفیت و پایداری امتیاز متوسط دارد. مطالعه ای که با حمایت سازمان ملل متحد انجام و در سال ۲۰۲۱ انتشار یافت، نشان داد ۳۴ درصد از انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از سیستم تولید مواد غذایی است. تولید گوشت گاو ۸ تا ۱۰ برابر بیش از گوشت مرغ و بیش از ۲۰ برابر بیش از تولید مغزها و حبوبات به انتشار گازهای گلخانه ای منجر می شود. بگفته دیه گو رز، تغییرات اقلیمی یکی از مهم ترین مشکلات زمانه ما است و خیلی از مردم بدنبال کردن رژیم غذایی بر پایه گیاهان علاقه مندند. این کارشناس اضافه کرد: «بر اساس نتایج مطالعه ما، این کار به کاهش ردپای کربن منجر می شود و بطور کلی سالم تر است. پژوهش های ما نشان میدهد که بدون حذف کامل گوشت از رژیم غذایی نیز می توان برای بهبود سلامت و کاهش ردپای کربن کاری کرد.» منبع: مین فود 1401/12/19 11:07:21 5.0 از 5 500 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی