سوکرالوز سالم ترین جایگزین قند است گزارش جدید محققان اتریشی؛ به گزارش مین فود، افزایش مداوم چاقی در سراسر جهان بر احتیاج به جایگزین های سالم تر قند تاکید می کند. در چند سال قبل شاهد عرضه جایگزین های مختلف قند بوده ایم. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات قبلی نشان داده است که بعضی از شیرین کننده های مصنوعی به صورت بالقوه می توانند سبب مشکلات سلامتی شوند. محققان دانشگاه وین اتریش دریافتند که مصرف شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز در مقایسه با مصرف شکر سبب افزایش سطح اندوتوکسین باکتریایی در بدن نمی گردد. یک مطالعه جدید در اتریش بررسی کرد که چگونه شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز بر سلامت روده ما تاثیر می گذارد و نشان داد که امکان دارد جایگزین ایمن تری برای مصرف قند باشد. در چند سال گذشته، جایگزین های مختلفی برای قند در دسترس بوده است، همچون آسپارتام، سوکرالوز، اریتریتول، و عصاره های برگ استویا. در حالی که سازمان غذا و دارو آمریکا همه جایگزین های قند را جهت استفاده در غذاها تأیید می کند، تحقیقات قبلی نشان داده است که بعضی از شیرین کننده های مصنوعی به صورت بالقوه می توانند سبب مشکلات سلامتی مانند افزایش ریسک بیماری های قلبی عروقی، تغییرات در میکروبیوم روده و افسردگی شوند. اکنون، محققان دانشگاه وین در اتریش دریافتند که شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز در مقایسه با مصرف قند، که بعنوان ساکارز هم شناخته می شود، افزایشی در سطح اندوتوکسین باکتریایی در بدن ایجاد نمی نماید. سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی است که با نام Splenda به فروش می رسد. اگرچه سوکرالوز در سال ۱۹۷۶ کشف شد، اما تا سال ۱۹۹۸ توسط سازمان غذا و دارو آمریکا تأیید نشد. سوکرالوز حاوی کالری نیست، اما از فرآیندی ایجاد می شود که با استفاده از قند واقعی آغاز می شود. گروههای خاصی در قند با اتم های کلرید جایگزین می شوند. به همین دلیل، بیشتر سوکرالوز بدون تجزیه از بدن عبور می کند و کالری آنرا صفر می کند. مطالعات قبلی نشان داده است که سوکرالوز در مقایسه با شکر و سایر شیرین کننده های مصنوعی به کاهش وزن بدن کمک می نماید. با این حال، تحقیقات دیگر می گویند سوکرالوز امکان دارد اثرات منفی بر بدن داشته باشد، مانند افزایش مقاومت به انسولین و التهاب کبد. 1402/07/09 08:40:18 5.0 از 5 438 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی