این نمک ها را مصرف نکنید به گزارش مین فود، تسنیم نوشت: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت نسبت به مصرف نمک های رنگی هشدار داد. احمد اسماعیل زاده؛ مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه نمک های رنگی (صورتی، آبی، بنفش و سنگ نمک) سلامتی شما را به خطر می اندازند، اظهار نمود: نمک از معدن های سنگ نمک با حفر زمین توسط ماشین ها و سپس انفجار و خرد کردن سنگ های نمک به دست می آید. سنگ نمک بیشتر برای یخ زدایی به کار می رود و این نوع نمک برای مصرف خوراکی مناسب نمی باشد. وی ضمن اشاره به تبلیغات استفاده از نمک های رنگی و سنگ نمک بیان نمود: امروزه درباب مصرف نمک های رنگی و سنگ نمک، شاهد تبلیغات گسترده از طرف افراد شیاد و ناآگاه هستیم، در تبلیغات، این افراد عنوان می کنند که بجای مصرف نمک های تصفیه شده یُددار از نمک های رنگی و سنگ نمک استفاده کنید و دلیل شان این است که این نمک ها طبیعی بوده و فشار خون را بالا نمی برند و حاوی عناصری مانند آهن و منیزیم هستند که برای بدن مفید است! در صورتی که نمک های رنگی و سنگ نمک به علت این که از معادن و دریاچه ها و کوه ها استخراج می شوند، حاوی ناخالصی های گوناگون و ذرات شیمیایی همچون فلزات سنگین سرطان زا هستند که برای سلامت مصرف کننده مضر است و می تواند زمینه مبتلاشدن به سرطان را در فرد ایجاد نماید. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: همین طور به علت وجود گچ و شن و خاک در این نمک ها به علت تصفیه نشدن، این گونه نمک ها می تواند در فرد مصرف کننده احتمال ایجاد سنگ کلیه را ایجاد نماید بنابراین، آگاه باشید و فریب تبلیغات این افراد ناآگاه و سودجو را نخورید و برای سلامتی خودتان از نمک تصفیه شده یُددار استفاده کنید. به گزارش تسنیم، پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف آگاهی بخشی آحاد جامعه درباب مصرف نمک تصفیه شده یُددار و افزایش مصرف لبنیات با شعار "انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده یُددار" برای هفته اول و شعار "از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم، از تاریخ ۱ بهمن ماه شروع شده و تا ۱۵ بهمن ماه سالجاری ادامه دارد. 1402/11/08 16:32:57 5.0 از 5 533 تگهای خبر: آب , برند , بهداشت , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی جدیدترین ها فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی