خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی بهفر تاكید كرد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: روغن های خوراکی و سرخ کردنی مناسب باید از خصوصیت هایی چون نقطه دود بالا و پایین ترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، ضمن اشاره به اهمیت انتخاب روغن های خوراکی مناسب، عنوان کرد: نقطه دود به دمایی گفته می شود که در آن روغن آغاز به دود کردن و تجزیه می کند. روغن هایی که نقطه دود بالایی دارند، می توانند دماهای بالای سرخ کردن را تحمل کنند بدون این که بسوزند یا تغییر شیمیایی مضر بدهند. این خصوصیت سبب می شود که روغن در دماهای بالا پایداری بیشتری داشته باشد و مواد سمی و سرطان زا تولید نکند. به این ترتیب، روغنی که نقطه دود بالاتری دارد، برای سرخ کردن بهتر و سالم تر است. وی ادامه داد: روغن های خوراکی و سرخ کردنی باید خصوصیت هایی چون مقاومت در مقابل اکسیداسیون و عدم تولید مواد سمی در دمای بالا را داشته باشند. همینطور این روغن ها باید پایین ترین میزان اسید چرب ترانس را داشته باشند تا از بروز مشکلات قلبی و افزایش کلسترول مضر در بدن جلوگیری شود. بهفر همینطور به اهمیت حضور ویتامین هایی نظیر ویتامین E و A در روغن ها اشاره نمود و اظهار داشت: روغن های حاوی این ویتامین ها بعنوان آنتی اکسیدان های طبیعی عمل می کنند و به حفظ سلامت بدن کمک می نمایند. منبع: minfood.ir 1403/08/20 08:09:09 5.0 از 5 2101 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , خوراكی , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان پربحث ترین ها ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران جدیدترین ها ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می گذارد دفع سنگ کلیه قطعی کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید آیا مصرف زیاد آب سبب کبد چرب می شود؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی