خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی بهفر تاكید كرد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: روغن های خوراکی و سرخ کردنی مناسب باید از خصوصیت هایی چون نقطه دود بالا و پایین ترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، ضمن اشاره به اهمیت انتخاب روغن های خوراکی مناسب، عنوان کرد: نقطه دود به دمایی گفته می شود که در آن روغن آغاز به دود کردن و تجزیه می کند. روغن هایی که نقطه دود بالایی دارند، می توانند دماهای بالای سرخ کردن را تحمل کنند بدون این که بسوزند یا تغییر شیمیایی مضر بدهند. این خصوصیت سبب می شود که روغن در دماهای بالا پایداری بیشتری داشته باشد و مواد سمی و سرطان زا تولید نکند. به این ترتیب، روغنی که نقطه دود بالاتری دارد، برای سرخ کردن بهتر و سالم تر است. وی ادامه داد: روغن های خوراکی و سرخ کردنی باید خصوصیت هایی چون مقاومت در مقابل اکسیداسیون و عدم تولید مواد سمی در دمای بالا را داشته باشند. همینطور این روغن ها باید پایین ترین میزان اسید چرب ترانس را داشته باشند تا از بروز مشکلات قلبی و افزایش کلسترول مضر در بدن جلوگیری شود. بهفر همینطور به اهمیت حضور ویتامین هایی نظیر ویتامین E و A در روغن ها اشاره نمود و اظهار داشت: روغن های حاوی این ویتامین ها بعنوان آنتی اکسیدان های طبیعی عمل می کنند و به حفظ سلامت بدن کمک می نمایند. منبع: minfood.ir 1403/08/20 08:09:09 5.0 از 5 2218 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , خوراكی , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین آیا مصرف ملاتونین سبب بروز مشکلات قلبی می شود؟ به علاوه فیلم رازی از غذا های شرقی که خلق و خو را بهبود می بخشد پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد جدیدترین ها مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی