اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با کیسه های چای به گزارش مین فود، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نگرانی های فزاینده جهانی در رابطه با ریسک های میکروپلاستیک ها، گفت: خیلی از کیسه های چای تجاری از تلفیقی از الیاف طبیعی مانند کاغذ و مواد پلاستیکی مانند پلی پروپیلن یا نایلون تولید شده اند. این مواد پلیمری برای چسباندن کیسه ها و حفظ ساختار آنها هنگام قرار گرفتن در آب داغ استفاده می شوند. اما همین مساله می تواند منجر به آزاد شدن ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک در زمان جوشاندن شود. وی ادامه داد: یک مطالعه که در سال ۲۰۱۹ انتشار یافت، نشان داد که بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. این ذرات با اندازه های بسیار کوچک، کمتر از ۵ میلی متر برای میکروپلاستیک ها و کمتر از ۱۰۰ نانومتر برای نانوپلاستیک ها هستند. اندازه کوچک این ذرات سبب می شود که جداسازی آنها حتی با صافی های مخصوص هم دشوار باشد. انصاری دوگانه توضیح داد: باآنکه تابحال شواهد قاطعی که مصرف میکروپلاستیک های تولیدشده توسط کیسه های چای را با خطرات مشخصی برای سلامت انسان مرتبط کند وجود ندارد، اما مطالعات انجام شده روی حیوانات نشان میدهد که این ذرات می توانند سبب التهاب، استرس اکسیداتیو و صدمه های سلولی شوند. نانوپلاستیک ها به سبب اندازه بسیار کوچک خود، امکان نفوذ به بافت ها و اندام ها را دارند و این مساله نگرانی های بیشتری در رابطه با اثرات بلند مدت این ذرات به وجود آورده است. وی ادامه داد: برای کاهش این خطرات، میتوان از استراتژی هایی مانند استفاده از کیسه های چای بدون پلاستیک که از مواد زیست تخریب پذیر یا تجزیه پذیر تولید شده اند، استفاده از چای برگ های آزاد به جای کیسه های چای و همینطور قانون گذاری های مشخص تر در رابطه با مواد استفاده شده در تولید کیسه های چای بهره برد. این اقدامات می توانند از آزادسازی میکروپلاستیک ها جلوگیری نمایند و به حفظ سلامت انسان کمک کنند. انصاری دوگانه تاکید کرد: باآنکه هنوز خطرات دقیق در رابطه با مصرف میکروپلاستیک ها به صورت کامل مشخص نشده است، اما با ادامه تحقیقات و اتخاذ روش های پایدار میتوان از تعامل با این ذرات جلوگیری کرد و از سلامت انسان محافظت نمود. منبع: minfood.ir 1403/12/07 11:06:13 5.0 از 5 278 تگهای خبر: آب , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان پربحث ترین ها ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید جدیدترین ها ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می گذارد دفع سنگ کلیه قطعی کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید آیا مصرف زیاد آب سبب کبد چرب می شود؟ راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی