اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با کیسه های چای به گزارش مین فود، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نگرانی های فزاینده جهانی در رابطه با ریسک های میکروپلاستیک ها، گفت: خیلی از کیسه های چای تجاری از تلفیقی از الیاف طبیعی مانند کاغذ و مواد پلاستیکی مانند پلی پروپیلن یا نایلون تولید شده اند. این مواد پلیمری برای چسباندن کیسه ها و حفظ ساختار آنها هنگام قرار گرفتن در آب داغ استفاده می شوند. اما همین مساله می تواند منجر به آزاد شدن ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک در زمان جوشاندن شود. وی ادامه داد: یک مطالعه که در سال ۲۰۱۹ انتشار یافت، نشان داد که بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. این ذرات با اندازه های بسیار کوچک، کمتر از ۵ میلی متر برای میکروپلاستیک ها و کمتر از ۱۰۰ نانومتر برای نانوپلاستیک ها هستند. اندازه کوچک این ذرات سبب می شود که جداسازی آنها حتی با صافی های مخصوص هم دشوار باشد. انصاری دوگانه توضیح داد: باآنکه تابحال شواهد قاطعی که مصرف میکروپلاستیک های تولیدشده توسط کیسه های چای را با خطرات مشخصی برای سلامت انسان مرتبط کند وجود ندارد، اما مطالعات انجام شده روی حیوانات نشان میدهد که این ذرات می توانند سبب التهاب، استرس اکسیداتیو و صدمه های سلولی شوند. نانوپلاستیک ها به سبب اندازه بسیار کوچک خود، امکان نفوذ به بافت ها و اندام ها را دارند و این مساله نگرانی های بیشتری در رابطه با اثرات بلند مدت این ذرات به وجود آورده است. وی ادامه داد: برای کاهش این خطرات، میتوان از استراتژی هایی مانند استفاده از کیسه های چای بدون پلاستیک که از مواد زیست تخریب پذیر یا تجزیه پذیر تولید شده اند، استفاده از چای برگ های آزاد به جای کیسه های چای و همینطور قانون گذاری های مشخص تر در رابطه با مواد استفاده شده در تولید کیسه های چای بهره برد. این اقدامات می توانند از آزادسازی میکروپلاستیک ها جلوگیری نمایند و به حفظ سلامت انسان کمک کنند. انصاری دوگانه تاکید کرد: باآنکه هنوز خطرات دقیق در رابطه با مصرف میکروپلاستیک ها به صورت کامل مشخص نشده است، اما با ادامه تحقیقات و اتخاذ روش های پایدار میتوان از تعامل با این ذرات جلوگیری کرد و از سلامت انسان محافظت نمود. منبع: minfood.ir 1403/12/07 11:06:13 5.0 از 5 216 تگهای خبر: آب , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم پربحث ترین ها اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد جدیدترین ها اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی