اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با کیسه های چای به گزارش مین فود، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نگرانی های فزاینده جهانی در رابطه با ریسک های میکروپلاستیک ها، گفت: خیلی از کیسه های چای تجاری از تلفیقی از الیاف طبیعی مانند کاغذ و مواد پلاستیکی مانند پلی پروپیلن یا نایلون تولید شده اند. این مواد پلیمری برای چسباندن کیسه ها و حفظ ساختار آنها هنگام قرار گرفتن در آب داغ استفاده می شوند. اما همین مساله می تواند منجر به آزاد شدن ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک در زمان جوشاندن شود. وی ادامه داد: یک مطالعه که در سال ۲۰۱۹ انتشار یافت، نشان داد که بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. این ذرات با اندازه های بسیار کوچک، کمتر از ۵ میلی متر برای میکروپلاستیک ها و کمتر از ۱۰۰ نانومتر برای نانوپلاستیک ها هستند. اندازه کوچک این ذرات سبب می شود که جداسازی آنها حتی با صافی های مخصوص هم دشوار باشد. انصاری دوگانه توضیح داد: باآنکه تابحال شواهد قاطعی که مصرف میکروپلاستیک های تولیدشده توسط کیسه های چای را با خطرات مشخصی برای سلامت انسان مرتبط کند وجود ندارد، اما مطالعات انجام شده روی حیوانات نشان میدهد که این ذرات می توانند سبب التهاب، استرس اکسیداتیو و صدمه های سلولی شوند. نانوپلاستیک ها به سبب اندازه بسیار کوچک خود، امکان نفوذ به بافت ها و اندام ها را دارند و این مساله نگرانی های بیشتری در رابطه با اثرات بلند مدت این ذرات به وجود آورده است. وی ادامه داد: برای کاهش این خطرات، میتوان از استراتژی هایی مانند استفاده از کیسه های چای بدون پلاستیک که از مواد زیست تخریب پذیر یا تجزیه پذیر تولید شده اند، استفاده از چای برگ های آزاد به جای کیسه های چای و همینطور قانون گذاری های مشخص تر در رابطه با مواد استفاده شده در تولید کیسه های چای بهره برد. این اقدامات می توانند از آزادسازی میکروپلاستیک ها جلوگیری نمایند و به حفظ سلامت انسان کمک کنند. انصاری دوگانه تاکید کرد: باآنکه هنوز خطرات دقیق در رابطه با مصرف میکروپلاستیک ها به صورت کامل مشخص نشده است، اما با ادامه تحقیقات و اتخاذ روش های پایدار میتوان از تعامل با این ذرات جلوگیری کرد و از سلامت انسان محافظت نمود. منبع: minfood.ir 1403/12/07 11:06:13 5.0 از 5 308 تگهای خبر: آب , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است تبلیغات گسترده محصولات غذایی مضر در رسانه ملی داروی طبیعی برای خواب آرام، قلب سالم و کبد پاک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین استخدام و کاریابی پربحث ترین ها تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی جدیدترین ها تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی سوله سازی تهران خدمات امداد خودرو اسلامشهر از کارت درسته فردا مهلت نهایی انتخاب رشته کنکوری ها صلاحیت نامزد های هیات مدیره نظام پزشکی، رد یا تأیید قطعی نشده است ۶۰ درصد ایرانی ها اضافه وزن دارند تبلیغات گسترده محصولات غذایی مضر در رسانه ملی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی