اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با کیسه های چای به گزارش مین فود، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نگرانی های فزاینده جهانی در رابطه با ریسک های میکروپلاستیک ها، گفت: خیلی از کیسه های چای تجاری از تلفیقی از الیاف طبیعی مانند کاغذ و مواد پلاستیکی مانند پلی پروپیلن یا نایلون تولید شده اند. این مواد پلیمری برای چسباندن کیسه ها و حفظ ساختار آنها هنگام قرار گرفتن در آب داغ استفاده می شوند. اما همین مساله می تواند منجر به آزاد شدن ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک در زمان جوشاندن شود. وی ادامه داد: یک مطالعه که در سال ۲۰۱۹ انتشار یافت، نشان داد که بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. این ذرات با اندازه های بسیار کوچک، کمتر از ۵ میلی متر برای میکروپلاستیک ها و کمتر از ۱۰۰ نانومتر برای نانوپلاستیک ها هستند. اندازه کوچک این ذرات سبب می شود که جداسازی آنها حتی با صافی های مخصوص هم دشوار باشد. انصاری دوگانه توضیح داد: باآنکه تابحال شواهد قاطعی که مصرف میکروپلاستیک های تولیدشده توسط کیسه های چای را با خطرات مشخصی برای سلامت انسان مرتبط کند وجود ندارد، اما مطالعات انجام شده روی حیوانات نشان میدهد که این ذرات می توانند سبب التهاب، استرس اکسیداتیو و صدمه های سلولی شوند. نانوپلاستیک ها به سبب اندازه بسیار کوچک خود، امکان نفوذ به بافت ها و اندام ها را دارند و این مساله نگرانی های بیشتری در رابطه با اثرات بلند مدت این ذرات به وجود آورده است. وی ادامه داد: برای کاهش این خطرات، میتوان از استراتژی هایی مانند استفاده از کیسه های چای بدون پلاستیک که از مواد زیست تخریب پذیر یا تجزیه پذیر تولید شده اند، استفاده از چای برگ های آزاد به جای کیسه های چای و همینطور قانون گذاری های مشخص تر در رابطه با مواد استفاده شده در تولید کیسه های چای بهره برد. این اقدامات می توانند از آزادسازی میکروپلاستیک ها جلوگیری نمایند و به حفظ سلامت انسان کمک کنند. انصاری دوگانه تاکید کرد: باآنکه هنوز خطرات دقیق در رابطه با مصرف میکروپلاستیک ها به صورت کامل مشخص نشده است، اما با ادامه تحقیقات و اتخاذ روش های پایدار میتوان از تعامل با این ذرات جلوگیری کرد و از سلامت انسان محافظت نمود. منبع: minfood.ir 1403/12/07 11:06:13 5.0 از 5 353 تگهای خبر: آب , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم جدیدترین ها مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی