سفارش های بهداشتی به مردم در خرید آجیل شب عید به گزارش مین فود، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نسبت به رعایت نکات بهداشتی در خرید آجیل شب عید اخطار داد. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، محسن فرهادی، با تاکید بر اهمیت انتخاب محصولات سالم، از تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه اطلاع داد و سفارش کرد که آجیل باید دارای بو و طعم طبیعی باشد و از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی، تندی یا ماندگی دارند، خودداری شود. همچنین، ظاهر مغزها نباید بیش از اندازه براق باشد، چونکه امکان دارد با رنگ های مصنوعی یا روغن های غیراستاندارد پوشش داده شده باشند. وی ضمن اشاره به نکات مهم برای تشخیص آجیل سالم تاکید کرد: محصولات با بو و عطر طبیعی انتخاب شوند و از خرید آجیل هایی که بوی نامطبوع مانند ترشیدگی یا ماندگی دارند، پرهیز شود. به قول فرهادی، آجیل های بسیار براق یا دارای رنگ های غیرطبیعی هم مشکوک هستند، چونکه احتمال دارد با رنگ های مصنوعی غیراستاندارد پوشش داده شده باشند. همچنین، وجود لکه های تیره، سفیدک یا سوراخ های غیرعادی در مغزها می تواند نشانه آفت زدگی یا کپک زدگی باشد که برای سلامت خطرناک می باشد. او همینطور بر اهمیت تازگی و بافت مناسب آجیل تاکید کرد و اظهار داشت: این محصولات نباید بیش از اندازه نرم یا خشک باشند، چونکه نرمی غیرعادی می تواند نشانه جذب رطوبت و احتمال فساد باشد. فرهادی اضافه کرد: طعم تلخ یا ترش آجیل امکان دارد ناشی از اکسید شدن چربی های آن باشد که مصرف آن برای سلامتی مضر است. علاوه بر این، آجیل هایی که در شرایط نامناسب نگهداری شده اند، امکان دارد دارای گرد و غبار و آلودگی باشند، ازاین رو هنگام خرید باید به این موارد توجه کرد. رئیس مرکز سلامت محیط و کار همینطور تاکید کرد: مصرف کنندگان باید به بسته بندی و محل نگهداری شیرینی ها دقت کنند. شیرینی های تر باید در یخچال و در شرایط بهداشتی مناسب نگهداری شوند و از خرید محصولات فله ای و بدون مجوزهای بهداشتی خودداری شود. وی اخطار داد: تغییر رنگ، بوی نامطبوع، شکرک زدن در شیرینی های تر و خشکی بیش از اندازه در بعضی شیرینی ها می تواند نشانه فساد یا کیفیت پایین محصول باشد. فرهادی از شهروندان خواست که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه آجیل و شیرینی، مبحث را از راه سامانه ۱۹۰ گزارش دهند با متخلفان برخورد قانونی شود. وی تاکید کرد: با رعایت این نکات، میتوان نوروزی سالم و بدون دغدغه را در کنار خانواده سپری نمود. منبع: minfood.ir 1403/12/25 18:20:46 5.0 از 5 275 تگهای خبر: استاندارد , بسته بندی , بهداشت , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تحول در توسعه ارتباطات از پروژه ملی فیبر نوری تا سیمکارت الکتریکی شیفت های فشرده و فرسودگی شغلی جدی پرستاران معرفی خدمات امداد خودرو غرب تهران از خودروبران آیا ماست می تواند خطر سکته را کاهش دهد؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند سوله سازی تهران پربحث ترین ها تحول در توسعه ارتباطات از پروژه ملی فیبر نوری تا سیمکارت الکتریکی مرور خواص روغن سیر بر استخوان و مفاصل به علاوه فیلم شیفت های فشرده و فرسودگی شغلی جدی پرستاران پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد جدیدترین ها تحول در توسعه ارتباطات از پروژه ملی فیبر نوری تا سیمکارت الکتریکی مرور خواص روغن سیر بر استخوان و مفاصل به علاوه فیلم شیفت های فشرده و فرسودگی شغلی جدی پرستاران پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد معرفی خدمات امداد خودرو غرب تهران از خودروبران آیا ماست می تواند خطر سکته را کاهش دهد؟ نمایشگاه همام جلوه ای از غلبه بر محدودیت های جسمی و ذهنی است شناسایی بالاتر از ۱۰ هزار دانش آموز با نیاز های ویژه در کشور سریع ترین روش تشخیص دیسک کمر به علاوه فیلم چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی