مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند مین فود: سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، در رابطه با سلامت فرآورده های گوشتی، توضیحاتی داد. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی موسوی اظهار داشت: میزان گوشت به کار رفته در فرآورده های گوشتی، یکی از مهم ترین فاکتورهای سنجش کیفیت این محصولات است و باید بصورت دقیق، شفاف و خوانا روی بسته بندی درج شود. وی بر لزوم اطلاع رسانی صحیح و کامل ترکیب این فرآورده ها به مصرف کنندگان تاکید کرد و اضافه کرد: درج واقعی درصد گوشت، اهمیت بالای ی در انتخاب آگاهانه و تغذیه سالم مردم دارد. رضوی موسوی اظهار نمود: درج درصد گوشت در فرآورده هایی مانند سوسیس و کالباس یک الزام قانونی می باشد و اطلاعات آن باید بصورت خوانا و شفاف روی بسته بندی محصول درج شود. این عدد نشان داده است که چه میزان گوشت واقعی در ترکیب محصول به کاررفته است. وی ضمن اشاره به این که کیفیت این محصولات ارتباط مستقیمی با میزان گوشت مصرفی دارد، اضافه کرد: فرآورده هایی که کمتر از ۴۰ درصد گوشت دارند، عمدتا از ترکیباتی مانند آرد، سویا، روغن و مواد افزودنی تشکیل شده اند و ارزش تغذیه ای پایین تری دارند. فرآورده هایی که میان ۴۰ تا ۶۰ درصد گوشت دارند، از نظر کیفیت در سطح متوسط قرار می گیرند و محصولاتی که بالاتر از ۶۰ درصد گوشت دارند، در صورت تولید توسط واحدهای مجاز و معتبر، از نظر پروتئینی مناسب تر هستند. رضوی موسوی با تاکید بر نقش نظارتی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: گوشت مصرف شده در این محصولات باید از کشتارگاه های مجاز و مورد تأیید تامین شود. استفاده از گوشت های تاریخ گذشته، بی هویت یا خارج از زنجیره مجاز، تخلف به حساب می آید و با واحدهای متخلف برخورد قانونی خواهد شد. وی افزود: در کنار گوشت، مواد دیگری مانند نیتریت سدیم، فسفات، نشاسته و طعم دهنده ها نیز در این محصولات وجود دارد که استفاده از آنها باید در محدوده های مجاز باشد. کارشناسان سازمان غذا و دارو با بازرسی و نمونه برداری دوره ای، وضعیت ترکیب، برچسب و ایمنی این فرآورده ها را بررسی می کنند. رضوی موسوی از مردم خواست هنگام خرید این محصولات به مواردی مانند درصد گوشت، پروانه ساخت، تاریخ تولید، شرایط نگهداری و نشانه های معتبر سلامت توجه نمایند و مصرف این نوع فرآورده های گوشتی را برای گروههای حساس مانند کودکان، محدود نمایند. به نقل از ایشان، منابع پروتئینی تازه مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات بازهم انتخاب سالم تری برای مصرف روزانه هستند. 1404/01/19 14:56:41 5.0 از 5 241 تگهای خبر: ایمنی , بسته بندی , تخم مرغ , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی