مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند مین فود: سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، در رابطه با سلامت فرآورده های گوشتی، توضیحاتی داد. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی موسوی اظهار داشت: میزان گوشت به کار رفته در فرآورده های گوشتی، یکی از مهم ترین فاکتورهای سنجش کیفیت این محصولات است و باید بصورت دقیق، شفاف و خوانا روی بسته بندی درج شود. وی بر لزوم اطلاع رسانی صحیح و کامل ترکیب این فرآورده ها به مصرف کنندگان تاکید کرد و اضافه کرد: درج واقعی درصد گوشت، اهمیت بالای ی در انتخاب آگاهانه و تغذیه سالم مردم دارد. رضوی موسوی اظهار نمود: درج درصد گوشت در فرآورده هایی مانند سوسیس و کالباس یک الزام قانونی می باشد و اطلاعات آن باید بصورت خوانا و شفاف روی بسته بندی محصول درج شود. این عدد نشان داده است که چه میزان گوشت واقعی در ترکیب محصول به کاررفته است. وی ضمن اشاره به این که کیفیت این محصولات ارتباط مستقیمی با میزان گوشت مصرفی دارد، اضافه کرد: فرآورده هایی که کمتر از ۴۰ درصد گوشت دارند، عمدتا از ترکیباتی مانند آرد، سویا، روغن و مواد افزودنی تشکیل شده اند و ارزش تغذیه ای پایین تری دارند. فرآورده هایی که میان ۴۰ تا ۶۰ درصد گوشت دارند، از نظر کیفیت در سطح متوسط قرار می گیرند و محصولاتی که بالاتر از ۶۰ درصد گوشت دارند، در صورت تولید توسط واحدهای مجاز و معتبر، از نظر پروتئینی مناسب تر هستند. رضوی موسوی با تاکید بر نقش نظارتی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: گوشت مصرف شده در این محصولات باید از کشتارگاه های مجاز و مورد تأیید تامین شود. استفاده از گوشت های تاریخ گذشته، بی هویت یا خارج از زنجیره مجاز، تخلف به حساب می آید و با واحدهای متخلف برخورد قانونی خواهد شد. وی افزود: در کنار گوشت، مواد دیگری مانند نیتریت سدیم، فسفات، نشاسته و طعم دهنده ها نیز در این محصولات وجود دارد که استفاده از آنها باید در محدوده های مجاز باشد. کارشناسان سازمان غذا و دارو با بازرسی و نمونه برداری دوره ای، وضعیت ترکیب، برچسب و ایمنی این فرآورده ها را بررسی می کنند. رضوی موسوی از مردم خواست هنگام خرید این محصولات به مواردی مانند درصد گوشت، پروانه ساخت، تاریخ تولید، شرایط نگهداری و نشانه های معتبر سلامت توجه نمایند و مصرف این نوع فرآورده های گوشتی را برای گروههای حساس مانند کودکان، محدود نمایند. به نقل از ایشان، منابع پروتئینی تازه مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات بازهم انتخاب سالم تری برای مصرف روزانه هستند. 1404/01/19 14:56:41 5.0 از 5 347 تگهای خبر: ایمنی , بسته بندی , تخم مرغ , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد جدیدترین ها مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی