میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز مین فود: انگور فقط یک میوه نیست؛ یک داروی طبیعی برای کاهش فشار خون، تقویت حافظه، سلامت چشم، پیش گیری از سرطان و نجات قلب شما است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، انگور از منابع پتاسیم محسوب می شود؛ بدین سبب خوردن آن موجب کاهش فشارخون خواهد شد. از طرف دیگر کمبود پتاسیم موجب بروز اختلال حواس و افسردگی در سنین بالا و سالمندی می شود، به ویژه در افرادی که میوه و سبزی کم مصرف می کنند، عادت به خوردن انگور می تواند کمک کننده باشد. انگور دارای ترکیب هایی با خواص آنتی اکسیدانی است که دریافت آنها از بروز سرطان هایی که بر اثر آلودگی هوا و خوردن فرآورده های گوشتی ممکنست به وجود بیاید، پیشگیری می کند. انگور میوه ای است که از هزاران سال قبل زیر کشت می رفته و در دوران کهن، مورد تمجید و احترام خیلی از تمدن های دوران باستان بوده است. نهال انگور؛ بصورت خوشه ای روی درختی به نام درخت مو رشد می کند و در مناطق معتدل در سرتاسر جهان از اروپا و آفریقا گرفته تا استرالیا و آمریکا و صد البته ایران پرورش داده می شود. این میوه ی دوست داشتنی محصولات فرآوری شده ی زیادی دارد و خاصیت انگور؛ در کنار طعم بی نظیرش سبب شده تا به یکی از پرطرفدارترین میوه ها در دنیا تبدیل گردد. ما در این مقاله می خواهیم تا شما را با تمام خواص انگور؛ و انواع گونه های آن آشنا نماییم، پس لطفاً تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. خواص انگور در طب ایرانی در طب ایرانی به خواص انگور، بصورت فراوان اشاره شده است. انگور مزاج گرم و تری دارد و در فصل تابستان می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده گردد. البته باید توجه کرد انگور تازه نفخ زیادی تولید می کند. همین طور انگور میوه ای بسیار زود هضم است و رطوبت مورد نیاز بدن را تامین می کند. استفاده از خواص انگور را برای پاکسازی مجاری و عروق و ریه سفارش می کنند. خواص انگور برای کاهش فشار خون خوردن یک فنجان انگور یا ۱۵۰ گرم از آن، چیزی در حدود ۲۸۸ میلی گرم پتاسیم را به بدن شما می دهد که حدود ۶٪ از نیاز روزانه ی بدن شما به پتاسیم را تامین می کند؛ مصرف کم پتاسیم می تواند به افزایش ریسک فشار خون بالا منجر شود و در نتیجه به مشکلات و بیماریهای قلبی و سکته ی مغزی منجر شود. کمتر از بیماریهای قلبی رنج برده و عمر طولانی تری نسبت به سایرین دارند، وجود پتاسیم بالا موجب می شود تا خاصیت انگور، بسیار زیاد باشد. همین طور انگور به خاطر داشتن مقدار زیادی از ترکیبات مفید برای بدن است که می توانند از بدن در مقابل تعدادی از انواع مشخص سرطان محافظت کنند. رسوراترول یکی از ترکیبات مفید موجود در این میوه است که تحقیقات زیادی روی آن انجام شده و قدرت آن در پیشگیری و درمان سرطان به خوبی اثبات شده است. بااینکه ترکیب مواد مفید بی نظیر موجود در فواید انگور؛ در کنار هم می توانند موجب خاصیت انگور در درمان سرطان باشند. علاوه بر رسوراترول، انگور شامل مقدار خوبی از کوئرستین، آنتوسیانین و کاتچین است که همه ی آنها می توانند به ایمن سازی بدن در مقابل سرطان کمک کنند. خواص انگور برای دیابت هر فنجان انگور ۲۳ گرم قند را در خود دارد که به همین خاطر می تواند گزینه ی خوبی برای افراد دچار دیابت باشد؛ این میوه شاخص گلیسمی پایین ۵۳ را دارد و همین عدد نشان میدهد که خواص انگور، می تواند سرعت خوبی در بالا بردن میزان قند خون داشته باشد. علاوه بر این، خاصیت انگور می تواند موجب بالا بردن میزان قند خون شود. رسوراترول میزان حساسیت بدن به انسولین را بیشتر می کند که به کمک آن بدن می تواند از گلوکز بهتر استفاده نماید و در نتیجه سطح قند خون را کم کند. رسوراترول هم چنین می تواند تعداد گیرنده های گلوکز در غشای سلول را افزایش دهد که می تواند روی سطح قند خون، اثر مثبتی داشته باشد. کنترل سطح قند خون در طی زمان می تواند خطر ابتلاء به دیابت را کم کند و به همین علت خاصیت انگور؛ دراین خصوص از اهمیتی حیاتی برخوردارست. خواص انگور برای سلامت چشم حقیقت کمتر شنیده شده درباره ی ی خواص انگور؛ این است که ترکیبات گیاهی موجود در انگور می توانند از بافت چشم در مقابل بیماریهای شایع بیماری محافظت کنند. در یک مطالعه نشان داده شد که موش هایی که از رژیم غذایی حاوی انگور بهره برده بودند، به نسبت سایر موش ها، عملکرد شبکیه ی بهتری داشتند و به لطمه بینایی کمتری گرفتار شدند. تحقیقات بسیاری نشان داده اند که خواص انگور، به خاطر وجود ترکیبات زیادی از آنتی اکسیدان های لوتئین و زیگزانتین است و این مواد می توانند به صیانت از چشم در مقابل لطمه های ناشی از نور آبی که از صفحات نمایش ساطع می شود کمک کنند. خواص انگور برای تقویت حافظه انگور در پیش گیری از بیماریها و تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن را بررسی کردیم اما جالب است بدانید خوردن انگور؛ می تواند فواید بسیاری برای سلامتی مغز و تقویت حافظه داشته باشد. نوشیدن ۲۳۰ میلی لیتر آب میوه انگور؛ می تواند سرعت حافظه و خلق و خو را ۲۰ دقیقه بعد از مصرف، بهبود ببخشد. هم چنین تحقیقاتی که بر روی موش ها انجام شده نشان میدهد که دریافت رسوراترول موجود در انگور به مدت ۴ هفته، مهارت یادگیری، حافظه و خلق و خو را تقویت می کند. علاوه بر آن در بخشهایی از مغز موش ها و جریان خون آنها رشد و افزایش دیده شد. خواص انگور برای سلامت قلب انگور قرمز به خاطر حجم بالای آنتی اکسیدان موجود در آنست که به سیستم قلبی و عروق کمک می نماید. آنتی اکسیدان های موجود در انگور قرمز التهاب را کم می کنند و رگ های خونی را آرام می کنند، هم چنین درست به اندازه ی آسپرین، خون را رقیق کرده و از لخته شدن پلاکت ها جلوگیری می کنند. این مواد مغذی به طور معمول در پوست و دانه های انگور قرمز وجود دارند. برای بهبود عملکرد قلب می توانید از خواص انگور قرمز؛ بهره برده و آنرا در برنامه ی غذایی خود جای دهید، اما به خاطر داشته باشید که انگور می تواند میزان قند خون را افزایش دهد به همین جهت مصرف بیش از اندازه آن سفارش نمی گردد. خوردن انگور در حالت ناشتا یکی از مهم ترین نکات در داشتن یک رژیم غذایی سالم، دانستن آداب غذا خوردن و خواص هر ماده غذایی است. برخی از میوه ها مانند هندوانه یا انواع آجیل ها می توانند در صورت خورده شدن با شکم خالی، به معده و بدن کمک کنند اما تعدادی از میوه ها اگر ناشتا خورده شوند، می توانند مضر باشند؛ انگور یکی از این میوه ها است. هیچ گاه انگور را با شکم خالی نخورید. مقدار زیاد انگور می تواند موجب افزایش اسید در معده شده و به پوشش داخل معده و روده لطمه بزند. هم چنین خوردن انگور بصورت ناشتا می تواند به سردرد، التهاب معده و حالت تهوع منجر شود. انگور به سبب داشتن اسید سالیسیلیک می تواند تحریک پذیری معده را افزایش دهد. قرار دادن این میوه ی خوشمزه در سبد غذایی ما، می تواند به پیش گیری از بسیاری بیماریها کمک کرده و به سلامت بدن کمک نماید. با وجود این، یادآوری این نکته لازم است که مصرف بی رویه ی هر ماده ی غذایی می تواند برای سلامت ما خطرساز باشد؛ در نتیجه بهتر است قبل از استفاده از رژیم های غذایی خودساخته، با یک پزشک تغذیه مشورت داشته باشیم که با مصرف درست مواد غذایی، سلامتی و شادابی را برای خود فراهم نماییم. منبع: مین فود 1404/05/16 15:24:22 5.0 از 5 18 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , برنامه , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تهدیدات غذای ناسالم برای نظام سلامت رژیم موثر برای کاهش وزن و جلوگیری از بیماری های متابولیک اهمیت نوشیدن زیاد مایعات در راهپیمایی اربعین شیر مادر، اولین داروی زندگی نوزادان است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ برگ بو این همه خاصیت دارد! ۲۱ دانه جادویی چرا باید هر روز مویز بخوریم؟ پربحث ترین ها میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز تهدیدات غذای ناسالم برای نظام سلامت رژیم موثر برای کاهش وزن و جلوگیری از بیماری های متابولیک اهمیت نوشیدن زیاد مایعات در راهپیمایی اربعین جدیدترین ها میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز تهدیدات غذای ناسالم برای نظام سلامت رژیم موثر برای کاهش وزن و جلوگیری از بیماری های متابولیک اهمیت نوشیدن زیاد مایعات در راهپیمایی اربعین شیر مادر، اولین داروی زندگی نوزادان است فقط نمک یددار تصفیه شده مصرف کنید خواص اعجاب انگیز هسته زردآلو ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی