معرفی مواد غذایی كه یائسگی را به تعویق می اندازد محققان انگلیسی می گویند؛ مین فود: تحقیق جدید نشان داده است نوع تغذیه زنان می تواند تعیین كننده زمان یائسگی آنها باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان پس از بررسی بیش از ۳۵ هزار زن بریتانیایی به مدت ۴ سال دریافتند یائسگی در میان زنانی كه رژیم غذایی شان سرشار از كربوهیدرات های تصفیه شده است زودتر آغاز می گردد. در مقابل، یائسگی در زنانی كه بیشتر ماهی و حبوبات مصرف می كنند دیرتر آغاز می گردد. «یاشوی دانرام»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدز انگلستان، در این باره می گوید: «ما دریافتیم مصرف بیشتر ماهی های چرب زمان یائسگی طبیعی را تا سه سال به تاخیر می اندازد و مصرف حبوبات تازه نظیر نخود فرنگی و لوبیا سبز یائسگی را تا حدود یك سال به تعویق می اندازد.» وی در ادامه می افزاید: «اما مصرف بیشتر كربوهیدرات های تصفیه شده نظیر پاستا و برنج، شروع یائسگی را تا ۱.۵ سال جلو می اندازد.» دلیل وجود این رابطه هنوز نامشخص است، اما دانرام معتقد می باشد این رابطه ممكن است ناشی از تاثیر برخی مواد خوراكی بر هورمون ها باشد. به گفته دانرام، «كربوهیدرات های تصفیه شده یكی از عاملان اصلی مقاومت انسولین است. میزان بالا انسولین موجود در خون با فعالیت هورمون جنسی تداخل یافته و میزان استروژن را تقویت می كند. هر دو این اتفاق ها باعث افزایش تعداد دوره های پریود شده و در نتیجه منبع تخمك ها سریع تر به آخر رسیده كه باعث یائسگی زودهنگام می گردد.» با این حال محققان اذعان می كنند كه هنوز نمی توان به صراحت مصرف این مواد خوراكی را به منظور تاثیر بر شروع یائسگی طبیعی پیشنهاد كرد. 1397/02/17 14:59:58 5.0 از 5 5157 تگهای خبر: خوراكی , غذا , هورمون این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی