معرفی مواد غذایی كه یائسگی را به تعویق می اندازد محققان انگلیسی می گویند؛ مین فود: تحقیق جدید نشان داده است نوع تغذیه زنان می تواند تعیین كننده زمان یائسگی آنها باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان پس از بررسی بیش از ۳۵ هزار زن بریتانیایی به مدت ۴ سال دریافتند یائسگی در میان زنانی كه رژیم غذایی شان سرشار از كربوهیدرات های تصفیه شده است زودتر آغاز می گردد. در مقابل، یائسگی در زنانی كه بیشتر ماهی و حبوبات مصرف می كنند دیرتر آغاز می گردد. «یاشوی دانرام»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدز انگلستان، در این باره می گوید: «ما دریافتیم مصرف بیشتر ماهی های چرب زمان یائسگی طبیعی را تا سه سال به تاخیر می اندازد و مصرف حبوبات تازه نظیر نخود فرنگی و لوبیا سبز یائسگی را تا حدود یك سال به تعویق می اندازد.» وی در ادامه می افزاید: «اما مصرف بیشتر كربوهیدرات های تصفیه شده نظیر پاستا و برنج، شروع یائسگی را تا ۱.۵ سال جلو می اندازد.» دلیل وجود این رابطه هنوز نامشخص است، اما دانرام معتقد می باشد این رابطه ممكن است ناشی از تاثیر برخی مواد خوراكی بر هورمون ها باشد. به گفته دانرام، «كربوهیدرات های تصفیه شده یكی از عاملان اصلی مقاومت انسولین است. میزان بالا انسولین موجود در خون با فعالیت هورمون جنسی تداخل یافته و میزان استروژن را تقویت می كند. هر دو این اتفاق ها باعث افزایش تعداد دوره های پریود شده و در نتیجه منبع تخمك ها سریع تر به آخر رسیده كه باعث یائسگی زودهنگام می گردد.» با این حال محققان اذعان می كنند كه هنوز نمی توان به صراحت مصرف این مواد خوراكی را به منظور تاثیر بر شروع یائسگی طبیعی پیشنهاد كرد. 1397/02/17 14:59:58 5.0 از 5 5403 تگهای خبر: خوراكی , غذا , هورمون این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز سفر با حیوانات به اقامتگاه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز جدیدترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی