معرفی مواد غذایی كه یائسگی را به تعویق می اندازد محققان انگلیسی می گویند؛ مین فود: تحقیق جدید نشان داده است نوع تغذیه زنان می تواند تعیین كننده زمان یائسگی آنها باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان پس از بررسی بیش از ۳۵ هزار زن بریتانیایی به مدت ۴ سال دریافتند یائسگی در میان زنانی كه رژیم غذایی شان سرشار از كربوهیدرات های تصفیه شده است زودتر آغاز می گردد. در مقابل، یائسگی در زنانی كه بیشتر ماهی و حبوبات مصرف می كنند دیرتر آغاز می گردد. «یاشوی دانرام»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدز انگلستان، در این باره می گوید: «ما دریافتیم مصرف بیشتر ماهی های چرب زمان یائسگی طبیعی را تا سه سال به تاخیر می اندازد و مصرف حبوبات تازه نظیر نخود فرنگی و لوبیا سبز یائسگی را تا حدود یك سال به تعویق می اندازد.» وی در ادامه می افزاید: «اما مصرف بیشتر كربوهیدرات های تصفیه شده نظیر پاستا و برنج، شروع یائسگی را تا ۱.۵ سال جلو می اندازد.» دلیل وجود این رابطه هنوز نامشخص است، اما دانرام معتقد می باشد این رابطه ممكن است ناشی از تاثیر برخی مواد خوراكی بر هورمون ها باشد. به گفته دانرام، «كربوهیدرات های تصفیه شده یكی از عاملان اصلی مقاومت انسولین است. میزان بالا انسولین موجود در خون با فعالیت هورمون جنسی تداخل یافته و میزان استروژن را تقویت می كند. هر دو این اتفاق ها باعث افزایش تعداد دوره های پریود شده و در نتیجه منبع تخمك ها سریع تر به آخر رسیده كه باعث یائسگی زودهنگام می گردد.» با این حال محققان اذعان می كنند كه هنوز نمی توان به صراحت مصرف این مواد خوراكی را به منظور تاثیر بر شروع یائسگی طبیعی پیشنهاد كرد. 1397/02/17 14:59:58 5.0 از 5 5245 تگهای خبر: خوراكی , غذا , هورمون این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟ بهره گیری از پیشرفت های صنعت هسته ای در عرصه سلامت، بهداشت و درمان روغن خوراکی مفید یا مضر برای سلامت انسان غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی پسوریازیس نقش دارند جدیدترین ها قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟ بهره گیری از پیشرفت های صنعت هسته ای در عرصه سلامت، بهداشت و درمان روغن خوراکی مفید یا مضر برای سلامت انسان غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی پسوریازیس نقش دارند نوشیدن زیاد آب برای بدن مفید است؟ ارتباط رژیم غذایی ناسالم با سرطان های کشنده چگونه بر مشکل بی خوابی شبانه غلبه کنیم؟ ماجرای صدور مجوز سلامت بخش روغن تنها با یک مطالعه استفاده مداوم این مسکن ها قلبتان را خاموش می کند دیابتی ها با خیال راحت این قند را مصرف کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی