نظارت بر سلامت آب آشامیدنی و مواد غذایی در حرم مطهر امام(ره) با حضور بازرسین بهداشتی صورت می گیرد؛ مین فود: رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، از نظارت بر سلامت مواد غذایی برای توزیع بین زائران حرم مطهر امام(ره) اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سیدرضا غلامی اظهار داشت: این مركز با هماهنگی و همكاری ستاد مراسم ارتحال و كمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای كنترل عوامل محیطی در تمامی مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال و توزیع بین زائرین را انجام داده و در تمام مراحل با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی اقدامات لازم را انجام داده است. وی با اشاره به اینكه برنامه كنترل، تهیه و آماده سازی اقلام مواد غذایی افطاری مراسم ارتحال از اول خرداد تحت كنترل شبانه روزی همكاران البرز و در دو شیفت دوازده ساعته تا روز دوازدهم خرداد انجام می شود، اضافه كرد: كنترل سردخانه نگهداری اقلام مذكور از ۶ خرداد در سردخانه مركزی به صورت شبانه روزی توسط همكاران بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی ایران انجام شده و تا زمان تخلیه كامل سردخانه ادامه دارد. غلامی اظهار داشت: در هنگام مراسم در حرم مطهر علاوه بر حضور بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی تهران بخصوص مركز بهداشت جنوب تهران، كارشناسان و بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی ایران و شهید بهشتی در قالب دو تیم ۳۰ نفره هم حضور فعال دارند تا آخر مراسم نسبت به كنترل عوامل محیطی همچون آب و غذای افطاری مراسم اقدام می كنند. رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: در ضمن طبق ابلاغ دستورالعمل مربوطه، كلیه دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور آمادگی لازم برای كنترل عوامل محیطی در مراسم ارتحال محلی و استانی را داشته و تا آخر مراسم حضور فعال خواهند داشت. غلامی در انتها اضافه كرد: تیم ستادی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت هم، از روز دوازدهم تا آخر مراسم در حرم مطهر مستقر هستند. 1397/03/15 21:21:44 5.0 از 5 4434 تگهای خبر: آب , پزشك , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی