مصرف سبزیجات چلیپایی به سلامت قلب كمك می نماید توصیه محققان استرالیایی؛ مین فود: محققان سفارش می كنند مصرف مقادیر زیاد سبزیجات چلیپایی (صلیبی) نظیر كلم پیچ، كلم بروكلی، كلم بروكسل یا فندقی، و گل كلم می توانند ریسك مبتلا شدن به بیماری قلبی را كاهش دهند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتایج مطالعات نشان داده است بین ضخیم شدن عروق گردن، شدت تشكیل پلاك و مصرف سبزیجات ارتباط وجود دارد. محققان به این نتیجه رسیدند زنان مسنی كه سبزیجات چلیپایی بیشتر مصرف می كنند دارای عروق كاروتید سالم تری هستند. به گفته محققان هنوز دلیل دقیق این ارتباط و علت نقش حفاظتی سبزیجات چلیپایی، مشخص نمی باشد. انواع كلم ها به این دلیل چلیپایی نامگذاری شده اند كه گل آنها شبیه صلیب هستند. سبزی های چلیپایی سرشار از ویتامین های A و C، بتاكاروتن و الیاف بوده و هم مملو از ایندول، ایزول، ایزوتیوسیانیت و سولفورافن هستند كه همگی جزو فیتوكمیكال های قوی ضد سرطان هستند. 1397/03/19 21:47:56 5.0 از 5 4997 تگهای خبر: سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید پیشنهاد پوشش بیمه ای پانسمان های نوین سوختگی کودکان بی تحرک با لطمه قلبی مواجه اند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی