سازمان غذا و دارو فقط بر سلامت فرآورده های گوشتی نظارت می كند سخنگوی سازمان غذا و دارو؛ مین فود: سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: در بحث فرآورده های گوشتی درجه بندی كیفیت نداریم و سازمان غذا و دارو فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، كیانوش جهانپور، در مورد محل تولید و تهیه فرآورده های گوشتی، اضافه كرد: در این زمینه استانداردهایی وجود دارد. همینطور سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد در این حوزه نظارت می كنند و برندهای مختلفی با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو در سطح كشور فعالیت می نمایند. سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی شناسایی مكان های غیراستاندارد تهیه و تولید فرآورده های گوشتی، تصریح كرد: به منظور به حداقل رساندن مكان های غیر استاندارد تهیه و تولید سوسیس و كالباس، این مكان ها توسط بازرسین سازمان غذا و دارو، عوامل انتظامی و قضائی و گزارشات مردمی شناسایی می شوند و اقدامات قانونی لازم برای پلمپ آن مكان ها انجام می گردد. جهانپور اضافه كرد: اگر واحد صنفی درگیر این مورد باشد، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مراكز بهداشت شهرستان ها بر آن نظارت می كنند و اگر در مورد كارخانه ها و صنایع باشد، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد این نظارت ها را انجام می دهند و در صورت تخلف، برخورد قانونی و قضائی با آنها صورت می گیرد. وی اظهار داشت: امیدواریم مكان های غیر استانداردی كه تابحال شناسایی نشده اند با بازرسی های بیشتر و گزارشات مردمی شناسایی و اقدامات قانونی برای آنها صورت گیرد. سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه در مورد درجه بندی كیفیت فرآورده های گوشتی، خاطرنشان كرد: سازمان غذا و دارو در بحث فرآورده های گوشتی درجه بندی كیفیت ندارد و این سازمان فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می كند، چراكه بخشی از مبحث كیفیت به مردم و بازار بازمی گردد. جهانپور با اشاره به اینكه برندهای متعددی در این زمینه وجود دارد، تصریح كرد: شركت های تولیدكننده فرآورده های گوشتی حائز شرایط ایمنی، پروانه فعالیت دریافت می كنند. علاوه بر این، مبحث شركت هایی كه در زمینه خوراكی و آشامیدنی ها برتری دارند نیز، هر ساله در مراسمی، نشان ایمنی و سلامت به آنها اعطا می گردد و این اقدام می تواند به شكلی بعضی از این برندها را به مردم معرفی نماید. 1397/04/08 20:13:44 5.0 از 5 5087 تگهای خبر: ایمنی , برند , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی