سازمان غذا و دارو فقط بر سلامت فرآورده های گوشتی نظارت می كند سخنگوی سازمان غذا و دارو؛ مین فود: سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: در بحث فرآورده های گوشتی درجه بندی كیفیت نداریم و سازمان غذا و دارو فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، كیانوش جهانپور، در مورد محل تولید و تهیه فرآورده های گوشتی، اضافه كرد: در این زمینه استانداردهایی وجود دارد. همینطور سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد در این حوزه نظارت می كنند و برندهای مختلفی با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو در سطح كشور فعالیت می نمایند. سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی شناسایی مكان های غیراستاندارد تهیه و تولید فرآورده های گوشتی، تصریح كرد: به منظور به حداقل رساندن مكان های غیر استاندارد تهیه و تولید سوسیس و كالباس، این مكان ها توسط بازرسین سازمان غذا و دارو، عوامل انتظامی و قضائی و گزارشات مردمی شناسایی می شوند و اقدامات قانونی لازم برای پلمپ آن مكان ها انجام می گردد. جهانپور اضافه كرد: اگر واحد صنفی درگیر این مورد باشد، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مراكز بهداشت شهرستان ها بر آن نظارت می كنند و اگر در مورد كارخانه ها و صنایع باشد، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد این نظارت ها را انجام می دهند و در صورت تخلف، برخورد قانونی و قضائی با آنها صورت می گیرد. وی اظهار داشت: امیدواریم مكان های غیر استانداردی كه تابحال شناسایی نشده اند با بازرسی های بیشتر و گزارشات مردمی شناسایی و اقدامات قانونی برای آنها صورت گیرد. سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه در مورد درجه بندی كیفیت فرآورده های گوشتی، خاطرنشان كرد: سازمان غذا و دارو در بحث فرآورده های گوشتی درجه بندی كیفیت ندارد و این سازمان فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می كند، چراكه بخشی از مبحث كیفیت به مردم و بازار بازمی گردد. جهانپور با اشاره به اینكه برندهای متعددی در این زمینه وجود دارد، تصریح كرد: شركت های تولیدكننده فرآورده های گوشتی حائز شرایط ایمنی، پروانه فعالیت دریافت می كنند. علاوه بر این، مبحث شركت هایی كه در زمینه خوراكی و آشامیدنی ها برتری دارند نیز، هر ساله در مراسمی، نشان ایمنی و سلامت به آنها اعطا می گردد و این اقدام می تواند به شكلی بعضی از این برندها را به مردم معرفی نماید. 1397/04/08 20:13:44 5.0 از 5 4706 تگهای خبر: ایمنی , برند , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شروع ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی شادگان احتمال شیوع سرخک در ژاپن تولید 70 میلیون قوطی شیرخشک با ارز ترجیحی ادویه و چاشنی چیست؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی ارزان ترین پنل پیامکی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک چت روم،چت،چتروم خرید مکمل بدنسازی خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج مشاوره روانشناسی تلفنی کمپ ترک اعتیاد پربیننده ترین ها راهکارهایی برای نگهداری صحیح لوازم در انبار روزه داری سبب پاکسازی بدن می شود بهترین نوشیدنی ها به وقت افطار آموزش ارز دیجیتال پربحث ترین ها سفارش هایی در رابطه با سلامت روان مادران آبستن رژیم غذایی گیاهی به حفظ سلامت قلب کمک می کند تخصیص بهینه منابع و هماهنگی میان دستگاهی راهکاره حوزه داروست احساساتی که نشان میدهد ضریب هوشی شما بالا است جدیدترین ها سفارش هایی در رابطه با سلامت روان مادران آبستن رژیم غذایی گیاهی به حفظ سلامت قلب کمک می کند تخصیص بهینه منابع و هماهنگی میان دستگاهی راهکاره حوزه داروست احساساتی که نشان میدهد ضریب هوشی شما بالا است خدمات تصمیم المواقع وأنظمة الإنترنت شروع ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی شادگان تاثیر چهارزانو نشستن روی زمین در جلوگیری از کاهش تحرک و ضعف عضلات ترس ناشی از اخبار بیماری های مرگ آور با ما چه می کند؟ احتمال شیوع سرخک در ژاپن معضل تعیین جنسیت و باورهای غلط جامعه تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی