سازمان غذا و دارو فقط بر سلامت فرآورده های گوشتی نظارت می كند سخنگوی سازمان غذا و دارو؛ مین فود: سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: در بحث فرآورده های گوشتی درجه بندی كیفیت نداریم و سازمان غذا و دارو فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، كیانوش جهانپور، در مورد محل تولید و تهیه فرآورده های گوشتی، اضافه كرد: در این زمینه استانداردهایی وجود دارد. همینطور سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد در این حوزه نظارت می كنند و برندهای مختلفی با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو در سطح كشور فعالیت می نمایند. سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی شناسایی مكان های غیراستاندارد تهیه و تولید فرآورده های گوشتی، تصریح كرد: به منظور به حداقل رساندن مكان های غیر استاندارد تهیه و تولید سوسیس و كالباس، این مكان ها توسط بازرسین سازمان غذا و دارو، عوامل انتظامی و قضائی و گزارشات مردمی شناسایی می شوند و اقدامات قانونی لازم برای پلمپ آن مكان ها انجام می گردد. جهانپور اضافه كرد: اگر واحد صنفی درگیر این مورد باشد، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مراكز بهداشت شهرستان ها بر آن نظارت می كنند و اگر در مورد كارخانه ها و صنایع باشد، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد این نظارت ها را انجام می دهند و در صورت تخلف، برخورد قانونی و قضائی با آنها صورت می گیرد. وی اظهار داشت: امیدواریم مكان های غیر استانداردی كه تابحال شناسایی نشده اند با بازرسی های بیشتر و گزارشات مردمی شناسایی و اقدامات قانونی برای آنها صورت گیرد. سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه در مورد درجه بندی كیفیت فرآورده های گوشتی، خاطرنشان كرد: سازمان غذا و دارو در بحث فرآورده های گوشتی درجه بندی كیفیت ندارد و این سازمان فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می كند، چراكه بخشی از مبحث كیفیت به مردم و بازار بازمی گردد. جهانپور با اشاره به اینكه برندهای متعددی در این زمینه وجود دارد، تصریح كرد: شركت های تولیدكننده فرآورده های گوشتی حائز شرایط ایمنی، پروانه فعالیت دریافت می كنند. علاوه بر این، مبحث شركت هایی كه در زمینه خوراكی و آشامیدنی ها برتری دارند نیز، هر ساله در مراسمی، نشان ایمنی و سلامت به آنها اعطا می گردد و این اقدام می تواند به شكلی بعضی از این برندها را به مردم معرفی نماید. 1397/04/08 20:13:44 5.0 از 5 4940 تگهای خبر: ایمنی , برند , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی