آشنایی با مواد خوراكی كه فیبر مصرفی را می افزایند نكته سلامت؛ مین فود: محققان سفارش می كنند برپایه سن و جنسیت، هر فرد باید بین ۲۱ تا ۳۸ گرم در روز فیبر مصرف كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فیبر كه از موادغذایی گیاهی بدست می اید، دارای فواید متعددی برای سلامت همچون كمك به هضم غذا، كمك به احساس سیری طولانی تر و كمك به كنترل زیاده خوری است. محققان برای تامین میزان فیبر موردنیاز بدن، دستورالعمل های زیر را سفارش می كنند: - حداقل دو فنجان میوه و دوونیم فنجان سبزیجات در روز مصرف كنید. - به جای نان سفید تصفیه شده، نان سبوس دار و به جای برنج سفید، برنج قهوه ای استفاده كنید. - به غذاهایتان سبوس گندم اضافه كنید. - هر روز نصف فنجان لوبیا پخته نظیر لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی، لوبیا سیاه، یا لوبیا چشم بلبلی مصرف كنید. 1397/05/08 22:53:40 5.0 از 5 4572 تگهای خبر: غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی اخطار در رابطه با خطرات مشروبات الکلی تقلبی نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد سه میلیون قوطی شیرخشک در مهر ماه توزیع شد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه متخصص سئو پربیننده ترین ها در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر پربحث ترین ها از 58 ثانیه ی اثرگذار تا امید دیدار با وزیر فرهنگ! زنان و مردان از چه غذاهایی برای صبحانه استفاده کنند؟ شیرمادر یک غذای کامل برای نوزاد است برای تشخیص آلزایمر باید آزمایش ژنتیک انجام شود؟ جدیدترین ها از 58 ثانیه ی اثرگذار تا امید دیدار با وزیر فرهنگ! زنان و مردان از چه غذاهایی برای صبحانه استفاده کنند؟ شیرمادر یک غذای کامل برای نوزاد است برای تشخیص آلزایمر باید آزمایش ژنتیک انجام شود؟ پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی نقش حیاتی غذا در رفع فقر و تامین سلامت جامعه اهمیت استفاده از لوازم کارواش صنعتی باکیفیت Project Management on Cappeh صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی